Home Te Koop Huis 8620 Nieuwpoort
Recollettenstraat 9



immo Kaart

Recollettenstraat 9, 8620 Nieuwpoort

Huis Te Koop in Nieuwpoort
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Recollettenstraat 9 - 8620 Nieuwpoort - Mooie erkende assistentiewoningen op topligging te Nieuwpoort. Residentie Clarenhof biedt u een combinatie van moderne architectuur en historische elementen.
In de residentie zijn er 1 en 2-slaapkamerappartementen met een oppervlakte van 55 tot 120m². De lichtrijke appartementen zijn kwalitatief afgewerkt met eiken parket, tegels in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De appartementen zijn aangepast aan een rolstoel en hebben allemaal een inkom, woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, privéterras, aangepaste badkamer met douche, toilet en lavabo en een privékelderberging.
Er is een gemeenschappelijke binnentuin, fitness- en wellnessruimte, kapsalon- en schoonheidssalon, fietsenstalling, ondergrondse parking, bar en brasserie.
Voor de bewoners zijn er zorgdiensten en comfortdiensten voorzien.
De aankoop van deze assistentieflat is een zeer interessante belegging door het fiscaal voordeel: u koopt aan 12%, u krijgt vrijstelling van onroerende voorheffing en geen aangifte huurinkomsten! Wees er snel bij en vraag een afspraak voor verder informatie en bezichtiging van de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Referentie
-LJLD8T2XZBO
Makelaar Code
2493404
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com