Kaart

2560 Nijlen Huis
190 m² wonen
485 m² perceel
3 slaapkamers
€429.000

Ontdek deze deels gerenoveerde halfvrijstaande woning, perfect gesitueerd in een kalm en toch centraal gelegen gebied. De ideale locatie, nabij scholen, winkels en belangrijke verkeersassen, biedt extra comfort, terwijl de achterzijde van het pand prachtig uitzicht op groene landschappen biedt.

Bij binnenkomst leidt een heldere hal u naar de lichte woon- en eetkamer. De onlangs vernieuwde en volledig uitgeruste keuken is bereikbaar via glazen deuren, wat zorgt voor naadloze interactie tussen beide ruimtes. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de wasruimte, het toilet en de veranda.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een nachthal en een volledig gerenoveerde badkamer, compleet met wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad en toilet. Additionele opslagruimte is voorzien in een berging, een ruime garage en een tuinberging.

Een absoluut hoogtepunt van deze woning is de prachtige tuin op het zuidwesten, met adembenemend uitzicht over de weiden. Een unieke kans om een instapklare woning te bezichtigen die niet gemist mag worden! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Tot slot biedt de woning nog enkele extra voordelen; een conform AREI elektriciteitscertificaat, de aanwezigheid van rolluiken en een gunstige EPC-score.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Deels gerenoveerde halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze woning is ideaal gelegen in een rustige en toch een centrale buurt. Achter de woning strekt zich een prachtig groen landschap uit terwijl de nabijheid van scholen, winkels en invalswegen extra comfort biedt. 

Vanuit de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke woon -en eetkamer. Tussen de geïnstalleerde en vernieuwde keuken werd glaswerk voorzien dewelke beide ruimtes in interactie brengt met elkaar. Vanuit deze keuken heb je toegang naar de wasplaats, toilet en de veranda.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een nachthal en een volledig vernieuwde badkamer die uitgerust is met lavabomeubel, inloopdouche, ligbad en toilet.

Verder is er nog een berging, ruime garage en tuinberging .
Een groot pluspunt van deze woning is de prachtige zuidwestelijk georiënteerde tuin, die een adembenemend uitzicht heeft op weien.
Mis deze unieke kans om deze instapklare woning te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.
Extra's:- Elektriciteit conform AREI- Rolluiken aanwezig - Gunstige EPC-score

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
485 m2
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
WKDS93SQIZ39
Makelaar Code
139536
EPC Waarde
274 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€429.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com