Kaart

Wilderstraat 61

9400 Appelterre-Eichem Huis Te Koop
245 m² wonen
1490 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige woning in het charmante Appelterre-Eichem, Ninove. Je wordt verwelkomd door een ruime inkomhal die de elegantie van dit huis onthult. De gezellige woonkamer met doorkijkhaard en parketvloer vloeit naadloos over in de keuken, waar je kunt genieten van het knisperende vuur. Dankzij een schuifraam in de keuken heb je een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten één worden.

De woning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met zowel een douche als een ligbad op de eerste verdieping - perfect voor ontspanning na een drukke dag. Er is ook een garage, een studio op de eerste verdieping die ideaal is voor gastenverblijven, kantoorruimte of extra opslag, en een zolder voor nog meer opslagruimte.

De tuin is een groen paradijs, perfect voor zomerse barbecues of rustige momenten in de natuur. Extra functies zijn onder andere een regenwaterput met pomp.

Let op, de vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het hoogste bod. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het reglement op onze website raadplegen.

* * *

Wilderstraat 61 - 9400 Appelterre-Eichem - NINOVE: Prachtige woning met garage, tuin, studio en meer!

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27 APRIL VAN 10u TOT 14u (enkel op afspraak!)

Stap binnen in deze betoverende woning in het hart van het charmante Appelterre-Eichem. Een ruime inkomhal heet je welkom en onthult de elegantie van dit huis. De woonkamer straalt warmte uit met zijn doorkijk haard en parketvloer, naadloos verbonden met de keuken waar je van het knetterende vuur kunt genieten. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt via een schuifraam een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten samensmelten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met zowel een douche als een ligbad, perfect voor ontspanning na een lange dag. De woning beschikt ook over een garage, een studio op het eerste verdiep, ideaal voor gastenverblijven, kantoorruimte of extra opslag.

Buiten biedt de tuin een groen paradijs, ideaal voor zomerse barbecues of rustige momenten in de natuur. Maar dat is niet alles! Deze woning beschikt ook over een regenwaterput met pomp en een zolder voor extra opslagruimte. Ontdek het beste van Ninove in deze prachtige woning.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren 053/60.65.60 of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.385
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
1490 m2
Bewoonbare oppervlakte
245 m2
Referentie
Y6JQRJAGBRI4
Makelaar Code
5919804
EPC Waarde
192 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com