Kaart

Echel 87

9400 Ninove Huis Te Koop
2644 m² perceel
4 slaapkamers
€1.100.000
Lening simuleren

Deze elegante en instapklare villa in Pollare is een pareltje van luxueus wonen. Gelegen op een royaal perceel van 26a 44ca, wordt u verwelkomd in de sereniteit van het omringende landschap met uitzichten over de weilanden. Daarnaast geniet u van maximale privacy in deze rustgevende omgeving.

De villa zelf, met een totale oppervlakte van 503 m², ademt verfijning uit in elke kamer. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een riante inkomhal die toegang biedt tot een lichtrijke leefruimte, ingericht met neoklassieke accenten voor een extra vleugje elegantie. Aanpalend vindt u de ruime eetruimte die perfect aansluit bij de volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en gemakken zoals een inductiekookplaat, twee ovens, een stoomoven, vaatwasser en zelfs een ingebouwde friteuse.

Naast deze open leefruimtes vindt u op dezelfde verdieping ook een aparte bureauruimte die tevens als slaapkamer kan dienen, en de master bedroom. Deze laatste is voorzien van een afzonderlijke badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, alsook een ingebouwde dressing voor uw comfort.

Wanneer we naar de eerste verdieping gaan, worden we begroet door een ruime nachthal die leidt naar twee ruime slaapkamers, elk voorzien van dressings. Daarnaast vindt u hier ook een tweede badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, bergruimte, een balkon aan de voorzijde van de woning en een ruim zonneterras aan de achterzijde.

Buiten kunt u genieten van de aangename tuin, zuidwest gericht, waar er rondom de woning verschillende terrassen zijn voorzien voor uw ontspanning.

De villa is volledig onderkelderd (139 m²) waarbij u de beschikking heeft over een ruime garage voor meerdere auto's, een wijnkelder, een sauna en extra bergruimte. Een ruime oprit zorgt voor voldoende parkeergelegenheid.

Nog enkele belangrijke kenmerken van deze woning zijn de gunstige EPC-score, het feit dat er geen asbest aanwezig is, de conforme elektriciteit en de beschikbaarheid bij akte. Dit alles maakt deze exclusieve villa tot een unieke kans voor de verfijnde levensgenieter.

* * *

Echel 87 - 9400 Ninove - Villa met luxueuze afwerking in Pollare

De stijlvolle, instapklare villa op 26a 44ca is gelegen in het rustige Pollare met zicht op weilanden en maximale privacy.

Deze exclusieve villa (503 m²) is opgedeeld alsvolgt:

Op de gelijkvloerse verdieping is er een riante inkomhal die uitgeeft op de lichtrijke leefruimte met neoklassieke accenten en een ruime eetruimte met toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken (inductiekookplaat,  2 ovens, stoomoven, vaatwasmachine, ingebouwde friteuse, etc.) met eethoek. Verder beschikt deze verdieping over een aparte bureauruimte/ slaapkamer en de master bedroom met afzonderlijke badkamer die voorzien is van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met een ingebouwde dressing.
 
De eerste verdieping beschikt over een ruime nachthal die ons brengt tot 2 ruime slaapkamers (41 m² & 29 m²) met dressing, een tweede badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, bergruimte, balkon langs de voorzijde van de woning en een ruim zonneterras langs de achterzijde.

Verder is er een aangename ruime tuin (zuidwest oriëntatie) waarbij er rondom de woning enkele terrassen zijn gecreëerd.

De woning is volledig onderkelderd (139 m²) waardoor het geniet van een ruime garage voor meerdere wagens, wijnkelder, sauna en ruime bergruimte. Een ruim oprit biedt voldoende parkeergelegenheid.

Belangrijke elementen: gunstig EPC-score, asbestvrij, conforme elektriciteit, vrij bij akte, ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2644 m2
Referentie
YU1VVL92U8D1
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.100.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com