Home Huis 9400 Ninove
Brakelsesteenweg 10
Kaart

Brakelsesteenweg 10

9400 Ninove Huis
231 m² wonen
189 m² perceel
2 slaapkamers
€265.000

Deze bel-etage woning combineert ruimte, functionaliteit en potentieel op een ideale manier. Wanneer je de woning binnenstapt, word je begroet door een ruime inkomhal. De woning heeft een garage die plaats biedt voor twee auto's, hierdoor is er voldoende parkeergelegenheid voor het hele gezin. Daarnaast zijn er ook meerdere parkeerplaatsen voor het huis. Naast de garage bevindt zich een handige wasruimte, ideaal voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Er is ook een berging die toegang geeft tot een kleine tuin.

Op de eerste verdieping vind je een ruime hal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer. De keuken, ook op deze verdieping, heeft veel opbergruimte voor al je kookbenodigdheden. Eveneens is er een aparte wc aanwezig. Er is ook een riant terras waar je kunt genieten van de buitenlucht.

De tweede verdieping bevat een nachthal die je naar twee ruime slaapkamers leidt. Hier vind je ook een ruime badkamer die is uitgerust met een bad, toilet en wastafel. De zolder kan eventueel omgetoverd worden tot een extra slaapkamer, mits de nodige aanpassingen.

De woning is voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing. Hoewel deze woning wat opfrissing kan gebruiken, is het een fijne woning op loopafstand van allerlei faciliteiten zoals scholen, het treinstation, bushalte, Ninia Shopping Center, Ninovita, Ninouter en het centrum van Ninove. De G- en P-scores zijn beide D.

Voor meer informatie of een rondleiding kun je contact opnemen via 054/23.53.83 of info@localsvastgoed.be.

* * *

Brakelsesteenweg 10 - 9400 Ninove - Deze bel-étage biedt een ideale combinatie van ruimte, functionaliteit en potentieel. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal. Er bevindt zich een garage die plaats biedt voor twee wagens achter elkaar, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor het hele gezin. Alsook zijn er voor de woning (oprit) ook diverse staanplaatsen. Naast de garage bevindt zich een handige wasplaats, ideaal voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Er is ook een opbergruimte beschikbaar, met toegang tot een kleine tuin.
Op de eerste verdieping vindt u een ruime hal en een lichtrijke en ruime leefruimte. De keuken, ook gelegen op deze verdieping, biedt voldoende opbergruimte voor al uw culinaire benodigdheden. Daarnaast is er een apart toilet. Verder is er een ruim terras voorzien die de mogelijkheid biedt om buiten te genieten van de frisse lucht.
Op de tweede verdieping is er een nachthal die leidt naar twee ruime slaapkamers. Er is ook een ruime badkamer aanwezig, voorzien van bad, toilet en wastafel.
Op de zolder kan eventueel, mits de nodige aanpassingen, nog een extra slaapkamer gecreëerd worden.
Centrale verwarming en dubbel glas aanwezig. Mits wat opfrissing is dit een aangename woning op wandelafstand van alle faciliteiten (scholen, station, bushalte, Ninia Shopping Center, Ninovita, Ninouter, centrum Ninove, ...). G-score: D, P-Score: D.
Voor meer informatie en een bezoek: 054/23.53.83 of via info@localsvastgoed.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Kadastraal Inkomen
€ 810
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
189 m2
Bewoonbare oppervlakte
231 m2
Referentie
HBPD4HAWOLFM
Makelaar Code
5933862
EPC Waarde
244 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230622-0002925636-RES-EPC klasse: CDubbele beglazing: JaRamen: AluminiumElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€265.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com