Home Huis 9400 Ninove
Halsesteenweg 59
Kaart

Halsesteenweg 59

9400 Ninove Huis
1100 m² wonen
2132 m² perceel
4 slaapkamers
€980.000

Dit ruime en veelzijdige pand, uniek in zijn soort, profiteert van een strategische ligging aan een belangrijke toegangsweg naar Ninove. Het biedt royaal winkel- of kantoorruimte (circa 525 m²), een atelier (circa 200 m²), een woonst met vier slaapkamers, een dubbele garage en een prachtige zuidwest georiënteerde tuin. De tuin, aangelegd met meerdere terrassen, biedt volledige privacy. Het pand heeft ook de luxe van ongeveer zes parkeerplaatsen en een riante oprit. Het totale oppervlakte is circa 1.100 m² en de grondoppervlakte bedraagt 21a32ca.

De winkelruimte biedt flexibiliteit voor verschillende doeleinden zoals een winkel, kantoorruimtes, horecagelegenheden, groepspraktijk, B&B en meer. De woning beschikt over een uitgestrekte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, bergruimte, garage, wasplaats met ingebouwde kasten, nachthal, vier slaapkamers, drie toiletten, twee badkamers en een kelder inclusief wijnkelder uitgerust met een warmtepomp/klimatisator. Het atelier biedt extra opslagruimte of kan als extra garage voor verschillende auto's worden gebruikt.

Dit neoclassicistisch pand combineert charmante, historische elementen met een moderne uitstraling, en biedt een toplocatie met lichte ruimtes en talloze mogelijkheden. Het pand is uitgerust met een regenwaterput, steenput en domotica.

De ligging biedt eenvoudige verbindingen met Brussel, Aalst en Halle, en ligt daarnaast in de nabijheid van openbaar vervoer (bus en station), diverse winkels en scholen.

Het pand heeft een P-score van A en een G-score van A. Dit pand voldoet aan de renovatieverplichtingen opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Meer informatie vindt u op www.energiesparen.be. Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen via 054 23 53 83 of info@localsvastgoed.be.

* * *

Halsesteenweg 59 - 9400 Ninove - Dit multifunctioneel en uniek pand is strategisch gelegen langs een belangrijke invalsweg van Ninove. Het pand beschikt over ruime winkel of kantoorruimte (+/- 525 m²), atelier (+/- 200 m²), woonst met 4 slaapkamers, dubbele garage & prachtige aangelegde en zuidwest georiënteerde tuin dewelke voorzien is van diverse terrassen en biedt volledige privacy. Er zijn 6-tal parkeerplaatsen alsook een ruime oprit. Bewoonbare oppervlakte van maar liefst +/- 1.100m². Grondoppervlakte 21a32ca.

De winkelruimte kan voor tal van doeleinden dienen als winkel, kantoren, horecaconcepten, groepspraktijk, B&B, ... edm. De woning heeft een ruime woonkamer & uitgeruste keuken, bergruimte, garage, wasplaats met inbouwkasten, nachthal, 4 slaapkamers, 3 toiletten, 2 badkamers, kelder en wijnkelder (met warmtepomp/klimatisator). Het atelier biedt plaats voor stockage of extra garage voor diverse wagens.

Toplocatie, lichtrijke ruimten, tal van mogelijkheden, regenwaterput, steenput, domotica, authentieke elementen, … zijn slechts enkele van de vele troeven van dit neoclassicistisch pand waar charme en moderne allure samenkomen in perfecte harmonie.

Makkelijke verbinding met Brussel, Aalst & Halle. In omgeving van openbaar vervoer (bus & station), tal van winkels en scholen.

P-score: A – G-score: A. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Meer informatie: www.energiesparen.be. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: 054 23 53 83 of info@localsvastgoed.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 980.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.495
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2132 m2
Bewoonbare oppervlakte
1100 m2
Referentie
O0GM8WPM63OA
Makelaar Code
5922673
EPC Waarde
510 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230826-0002945146-RES-1EPC klasse: FDubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€980.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com