Home Te Koop Huis 9400 Ninove
Muylemstraat 54
Kaart

Muylemstraat 54

9400 Ninove Huis Te Koop
200 m² wonen
629 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kom langs op onze open dag op zaterdag 20 april van 14:00 tot 16:00 uur (enkel op afspraak!) in Outer. Ontdek er deze prachtig gerenoveerde, instapklare woning in een rustige, groene omgeving. De woning is recent volledig vernieuwd met moderne technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en hoogrendementsglas.

Op de begane grond bevindt zich een ruime inkomhal met een extra hal, uitgerust met een apart gastentoilet. De woonkamer is zeer ruim en licht en biedt uitzicht op de tuin. Verder is er een volledig ingerichte open keuken en een handige berging. Ook vindt u er een stijlvol ingerichte badkamer met alle moderne comfort en een eigen garage met sectionaalpoort. Op de eerste verdieping zijn drie ruime, lichtrijke slaapkamers en een apart toilet. De woning heeft ook een grote geïsoleerde zolder met vaste trap, die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.

De mooi aangelegde tuin biedt zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitzicht op de velden. Ondanks zijn rustige en groene ligging, vindt u winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen op slechts 5 minuten rijden van de woning. Extra pluspunt: de woning wordt te koop aangeboden onder registratiestelsel, dus zonder BTW!

Bent u op zoek naar een prachtige, instapklare woning met moderne voorzieningen, drie slaapkamers, garage en tuin op een toplocatie? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen naar 053/60.65.60.

* * *

Muylemstraat 54 - 9400 Ninove - OUTER - Deze ruime, instapklare woning kunt u vinden op een mooie, rustige locatie, omgeven door het groen. Deze woning, welke recent volledig werd gerenoveerd, werd voorzien van alle nieuwe en moderne technieken zoals warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, hoogrendementsglas enz...

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, met een extra tussenhal voorzien van een apart gastentoilet, een zeer ruime, lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, een volledig geïnstalleerde open leefkeuken, een praktische bergruimte, een prachtig afgewerkte badkamer voorzien van alle moderne comfort en een inpandige garage voorzien van een sectionale poort. Op de eerste verdieping bevinden zich naast overloop welke voorzien van een apart toilet, nog 3 ruime lichtrijke slaapkamers. Verder beschikt de woning nog over zeer ruime geïsoleerde zolder welke bereikbaar is via een vast trap en nog extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Daarnaast beschikt deze woning nog over een zeer mooie tuinzone welke zowel vooraan als achteraan uitgeven op de velden. Desondanks deze uiterst rustige en groene ligging bevindt deze woning zich op 5min rijden van winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen. 

Extra troef is verkoop onder registratie en geen BTW-stelsel!!

Kortom bent u op zoek naar prachtige, instapklare woning voorzien van alle nieuwe technieken en moderne comfort, 3 slaapkamers, garage en tuin op een prachtige locatie, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 329
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
629 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
KZJ0R8T-919I
Makelaar Code
5933541
EPC Waarde
62 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240213-0003140560-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com