Home Te Koop Huis 9400 Ninove
Brusselsesteenweg 162
Kaart

Brusselsesteenweg 162

9400 Ninove Huis Te Koop
260 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante eengezinswoning in Ninove, ideaal gelegen met snelle toegang tot Brussel, Aalst en Halle. Daarnaast ligt het ook dichtbij het stadscentrum van Ninove, waar je gemakkelijk het openbaar vervoer kan bereiken.

Bij het betreden van de woning, verwelkomt een inkomhal je dat leidt naar de ruime leefruimte van 34 vierkante meter. Naast een gezellige eetplaats heeft dit huis ook een comfortabele keuken, een badkamer uitgerust met wastafel en douche en extra bergruimte voor al je spullen.

Het overdekte terras is perfect om van een trage ochtendkoffie te genieten, terwijl de aangrenzende tuin zich perfect leent voor gezellige zomerbarbecues.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, respectievelijk 19 en 15 vierkante meter groot. Een handige vaste trap leidt naar de zolder, die je naar eigen smaak kunt inrichten. Denk aan extra slaapkamers, een kantoorruimte of een speelruimte voor de kinderen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een autostaanplaats en een ruime garage met bergplaats. Momenteel is het Stedenbouwkundig Informatieregister (SI) nog in aanvraag. Mis deze kans niet en ontdek snel deze prachtige eengezinswoning in Ninove!

* * *

Brusselsesteenweg 162 - 9400 Ninove - Eengezinswoning met tuin in Ninove

De woning heeft een zeer strategische ligging met een goede uitvalsbasis richting Brussel, Aalst en Halle. Ze ligt ook nabij het stadscentrum van Ninove met openbaar vervoer op wandelafstand.

We starten met een inkomhal die toegang biedt tot de ruime leefruimte (34 m²), eetplaats met keuken, badkamer met wastafel en douche en bijkomende bergruimte.
Verder is er een overdekt terras met aangename tuin aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (19 m² & 15 m²). Via een vaste trap kan de zolder worden betreden die verder in te richten is.

Langs de achterzijde is er een autostaanplaats en ruime garage met bergplaats aanwezig.

SI in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
260 m2
Referentie
D6RHR76XLWRU
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€225.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com