Home Te Koop Huis 9400 Ninove
Stationsstraat 32
Kaart

Stationsstraat 32

9400 Ninove Huis Te Koop
209 m² wonen
100 m² perceel
3 slaapkamers

Dit handelshuis met commercieel gelijkvloers (momenteel verhuurd) en uitgebreid woongedeelte, inclusief drie slaapkamers, is ideaal gelegen tussen het stadscentrum van Ninove en het openbaar vervoer. Alles, van scholen tot horeca en winkels, ligt op loopafstand. Daarnaast zijn er veel parkeermogelijkheden in de buurt.

Het gelijkvloers heeft een commerciële ruimte, een apart kantoor, keuken/bergruimte en toilet. Er is ook een binnenplaats aanwezig. Het woongedeelte op de eerste verdieping biedt een grote leefruimte met terras, keuken en bergruimte/stookplaats. Op de tweede verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer, een douchekamer en een apart toilet. Bovendien beschikt het pand over een ruime opslagkelder.

Het huis is voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas in het woongedeelte. De beschikbaarheid van het woongedeelte is direct na de akte, terwijl het gelijkvloers afhankelijk is van de huurovereenkomst.

Houd er rekening mee dat dit eigendom onderworpen is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.energiesparen.be.

Bent u op zoek naar een opbrengsteigendom of een pand waar u wonen en werken kunt combineren? Neem dan contact op via 054 23 53 83 of mail naar info@localsvastgoed.be. De P-score en G-score van het pand zijn beide B.

* * *

Stationsstraat 32 - 9400 Ninove - Dit handelshuis bestaat uit een commercieel gelijkvloers (momenteel verhuurd) en een ruim woongedeelte met 3 slaapkamers. Deze mooie eigendom is strategisch perfect gelegen tussen het stadscentrum van Ninove en het trein- en busstation. Scholen, horeca, winkels, … allen op wandelafstand. Veel parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Het gelijkvloers bestaat uit een commerciële ruimte, een afzonderlijk bureau en vervolgens nog een keuken/bergruimte en toilet. Koer aanwezig. Het woongedeelte op de eerste verdieping bestaat uit een zeer grote leefruimte met terras, keuken en berging/stookplaats. Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers, een badkamer, een douchekamer en een afzonderlijk toilet terug. Deze eigendom beschikt ook over een ruime opslagkelder. Dubbele beglazing aanwezig, het woongedeelte is voorzien van centrale verwarming op basis van aardgas. Woongedeelte beschikbaar vanaf akte, beschikbaarheid gelijkvloers volgens huurovereenkomst. Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Meer informatie: www.energiesparen.be. Op zoek naar een opbrengsteigendom of een pand waar u wonen en werken kan combineren? Bel 054 23 53 83 of mail naar info@localsvastgoed.be P-score: B; G-score: B

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.286
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1952
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
209 m2
Referentie
WDQUQQHW2-RF
Makelaar Code
5949024
EPC Waarde
442 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231005-0003007015-RES-1EPC klasse: EDubbele beglazing: JaRamen: Thermisch aluminiumElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€335.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com