Kaart

1400 Nivelles Huis
509.7 m² wonen
2163 m² perceel
4 slaapkamers
€1.350.000

In het hart van Nivelles Centre/St Jacques, op een steenworp afstand van de Collegiale kerk, vindt u dit opmerkelijke 4-slaapkamer, 4-badkamer huis met kantoorruimte. Gelegen op een ruim perceel van 21a63ca, is deze woning verborgen voor het oog en verkeert in perfecte staat. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om op de rue de Mons een klein gebouw met drie units te realiseren.

De begane grond biedt een prachtige entree, toilet, studieruimte, royale woonkamer met open haard, een galerij die toegang geeft tot de lift en een recent ingerichte ruime keuken en eetkamer met gasfornuis. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de buitenruimte. Bovendien is er een bijkeuken, secundaire ingang met garderobe, een apart toilet en berging.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, twee ruime slaapkamers, twee badkamers, een tweede hal met lift en een mastersuite met kleedkamer, derde slaapkamer en eigen badkamer met toilet.

De tweede verdieping bestaat uit een nachthal met lift, wasruimte en een serviceappartement met ontvangstruimte, keuken, eetkamer, badkamer, kleedkamer en vierde slaapkamer.

Buiten kunt u genieten van de smaakvol aangelegde tuin met siervijver, binnenplaats, planten, ruime parkeerplaats voor 4 auto's, terrassen, zwembad en een garage voor 2 auto's. De oprit is privé en er is een werkplaats en diverse fruitbomen.

De woning is uitgerust met technische hoogstandjes zoals een centraal stofzuigersysteem, dubbele beglazing, een natuurleien dak, een gascondensatieketel uit 2022, branddetectoren en een alarm- en videobewakingssysteem. Het pand is ook voorzien van 32 zonnepanelen die jaarlijks ongeveer 10 KVA produceren.

Dus, als u op zoek bent naar een ruim en charmant huis in een landelijke omgeving, wacht dan niet langer om dit verborgen juweeltje te ontdekken. Nu hoeft u alleen nog maar uw koffers neer te zetten.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nivelles Centre/St Jacques, op 2 stappen van de Collegiale kerk, verrassend WOONHUIS (4CH/4SDB/KANTOOR) op een terrein van 21a63ca, aan het zicht onttrokken. Perfecte algemene staat. (Mogelijkheid om een klein gebouw met 3 eenheden te bouwen aan de rue de Mons). Begane grond: mooie hal, wc, studeerkamer, grote woonkamer + open haard, galerij met toegang tot de lift, ruime recente volledig ingerichte keuken & eetkamer (+gasfornuis) met uitzicht op buiten, bijkeuken, secundaire ingang met garderobe, kot, wc. 1e verdieping: nachthal, 1e ruime slaapkamer, wc, 1e badkamer, 2e badkamer, 2e ruime slaapkamer, tweede hal met lift, master suite met kleedkamer, 3e slaapkamer en eigen badkamer met wc. 2e verdieping: nachthal + lift, wasruimte, serviceflat bestaande uit ontvangstruimte, keuken, eetkamer, badkamer, wc, kleedkamer, 4e slaapkamer. Exterieur: smaakvol aangelegde tuin, siervijver, binnenplaats, beplanting, grote parkeerplaats voor 4 auto's, terrassen, zwembad, garage voor 2 auto's, poort, eigen oprit, werkplaats, fruitbomen. Technische kenmerken; centrale stofzuiger, dubbele beglazing, dak in natuurleisteen, condensatieketel op gas 2022, peb D, branddetectoren, alarm- en videobewakingssysteem. 32 fotovoltaïsche panelen die +/- 10KVA/jaar produceren. Ruim, charmant huis in een landelijke omgeving, wachtend om ontdekt te worden! Het enige wat je nog hoeft te doen is je koffers neerzetten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2163 m2
Bewoonbare oppervlakte
509.7 m2
Referentie
MKOBVW52MMHM
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€1.350.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com