Kaart

1400 Nivelles Huis Te Koop
509.7 m² wonen
2163 m² perceel
4 slaapkamers
€1.350.000
Lening simuleren

Ontdek dit verrassende woonhuis in het centrum van Nivelles, op een steenworp afstand van de Collegiale kerk. Verscholen op een perceel van 21a63ca, biedt deze woning 4 slaapkamers, 4 badkamers en een kantoorruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om een klein gebouw met 3 eenheden te bouwen aan de Rue de Mons.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een mooie hal die leidt naar een studeerkamer en een ruime woonkamer met open haard. De recent ingerichte keuken, compleet met gasfornuis, biedt een prachtig uitzicht op de buitenomgeving. Op de eerste verdieping vindt u de slaapkamers, waaronder een master suite met kleedkamer en eigen badkamer. De tweede verdieping herbergt een serviceflat met ontvangstruimte, keuken, eetkamer, badkamer en de vierde slaapkamer.

Buiten kunt u genieten van een smaakvol aangelegde tuin met siervijver, een ruime binnenplaats en een grote parkeerplaats voor 4 auto's. Extra voorzieningen zijn onder andere een zwembad, een garage voor 2 auto's, een poort, een eigen oprit, een werkplaats en fruitbomen.

Het huis is uitgerust met technische kenmerken zoals een centrale stofzuiger, dubbele beglazing, een natuurleisteen dak, een condensatieketel op gas uit 2022, branddetectoren en een alarm- en videobewakingssysteem. Bovendien zijn er 32 fotovoltaïsche panelen die jaarlijks ongeveer 10KVA produceren.

Dit ruime, charmante huis in een landelijke omgeving wacht erop om door u ontdekt te worden. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw koffers neerzetten en genieten van uw nieuwe thuis!

* * *

Nivelles Centre/St Jacques, op 2 stappen van de Collegiale kerk, verrassend WOONHUIS (4CH/4SDB/KANTOOR) op een terrein van 21a63ca, aan het zicht onttrokken. Perfecte algemene staat. (Mogelijkheid om een klein gebouw met 3 eenheden te bouwen aan de rue de Mons). Begane grond: mooie hal, wc, studeerkamer, grote woonkamer + open haard, galerij met toegang tot de lift, ruime recente volledig ingerichte keuken & eetkamer (+gasfornuis) met uitzicht op buiten, bijkeuken, secundaire ingang met garderobe, kot, wc. 1e verdieping: nachthal, 1e ruime slaapkamer, wc, 1e badkamer, 2e badkamer, 2e ruime slaapkamer, tweede hal met lift, master suite met kleedkamer, 3e slaapkamer en eigen badkamer met wc. 2e verdieping: nachthal + lift, wasruimte, serviceflat bestaande uit ontvangstruimte, keuken, eetkamer, badkamer, wc, kleedkamer, 4e slaapkamer. Exterieur: smaakvol aangelegde tuin, siervijver, binnenplaats, beplanting, grote parkeerplaats voor 4 auto's, terrassen, zwembad, garage voor 2 auto's, poort, eigen oprit, werkplaats, fruitbomen. Technische kenmerken; centrale stofzuiger, dubbele beglazing, dak in natuurleisteen, condensatieketel op gas 2022, peb D, branddetectoren, alarm- en videobewakingssysteem. 32 fotovoltaïsche panelen die +/- 10KVA/jaar produceren. Ruim, charmant huis in een landelijke omgeving, wachtend om ontdekt te worden! Het enige wat je nog hoeft te doen is je koffers neerzetten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2163 m2
Bewoonbare oppervlakte
509.7 m2
Referentie
OWZ504YNKMGB
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€1.350.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com