Home Huis 8730 Oedelem
Bietsmeersstraat 34
Kaart

Bietsmeersstraat 34

8730 Oedelem Huis
160 m² wonen
272 m² perceel
€385.000

U overweegt om uw nieuwe, energie-efficiënte thuis te creëren in een doodlopende straat in Oedelem? Laat deze buitenkans niet aan u voorbijgaan! Deze nieuwbouwwoning is al gedeeltelijk afgewerkt aan de binnenkant. De opwaarderingen zoals geïsoleerde rolluiken, een ruimere inloopdouche, hangtoiletten, een handdoekradiator en voorzieningen voor zolderafwerking zijn reeds in de prijs inbegrepen. Het gelijkvloers heeft een parketvloer en de eerste verdieping is voorzien van laminaat. Bovendien is er een extra Velux-venster aan de achterzijde geïnstalleerd.

Deze woningen scoren uitstekend op het gebied van energiezuinigheid (E-peil maximaal 30) dankzij functies als warmtepompen met vloerverwarming, zonnepanelen, superisolerende beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem type D en een regenwaterput.

De indeling van het huis omvat een gelijkvloers met inkomhal, toilet, leefruimte (35m²), open keuken (10m²), berging en garage (18m²). Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (16, 14 en 14m²) en een grote badkamer (15m²) met ligbad en douche. De zolder biedt ruimte voor één tot twee extra slaapkamers.

De huizen zijn gunstig gelegen op loopafstand van supermarkten, bakkerijen en andere voorzieningen in het centrum van Oedelem. Alle woonruimtes en tuinen zijn op het zuiden georiënteerd en hebben voldoende lichtinval dankzij de grote schuiframen.

Keukenvoorzieningen zijn al aanwezig, inclusief toevoer en afvoer voor een stoomoven, maar de keuken zelf is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt uw keuken naar eigen keuze bij uw eigen leverancier kopen.

De verkoop valt onder het BTW-stelsel. Interesse om van deze nieuwbouwwoning op rustige locatie uw nieuwe thuis te maken? Voor meer informatie kunt u 7 dagen per week contact opnemen met Bonne Vastgoed via telefoonnummer 0468/104040 of e-mail info@bonnevastgoed.be.

* * *

Bietsmeersstraat 34 - 8730 Oedelem - Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een doodlopende straat in Oedelem maken? Mis deze kans niet!
Bij deze nieuwbouwwoning is de binnenafwerking reeds opgestart.
Reeds als upgrade inbegrepen in de prijs: geïsoleerde rolluiken, grotere inloopdouche, hangtoiletten, handdoekradiator, voorzieningen voor afwerking zolder. Qua vloeren is op het gelijkvloers parket inbegrepen, op de eerste verdieping laminaat. Qua dakwerken is een extra Velux aan de achterzijde geplaatst.

De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid (E-peil maximaal 30) dankzij de WARMTEPOMPEN met vloerverwarming, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… én regenwaterput.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (35m²), open keuken (10m²), berging en garage (18m²).
Eerste verdieping: 3 ruimte slaapkamers (16, 14 en 14m²) en grote badkamer (15m² - met ligbad en douche).
Zolder: zolder met voorziening voor 1 a 2 extra slaapkamers.

De woningen zijn gelegen op wandelafstand van supermarkt, bakkers,.. in het centrum van Oedelem.

De leefruimtes en tuin zijn allen zuidgericht, waardoor u steeds voldoende zon- en lichtinval geniet dankzij de grote schuifraam.

Voor de keuken zitten alle voorzieningen klaar inclusief toevoer en afvoer voor stoomoven. De keuken zelf zit niet in de prijs inbegrepen. Die kunt u bij uw eigen leverancier kiezen.

Verkoop onder BTW stelsel.

In deze nieuwbouwwoning op rustige locatie uw nieuwe thuis maken?

Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/104040 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
272 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
ZW-NB4K19ZPO
Makelaar Code
5924259
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€385.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com