Home Te Koop Huis 8730 Oedelem
Bietsmeersstraat 34
Kaart

Bietsmeersstraat 34

8730 Oedelem Huis Te Koop
160 m² wonen
272 m² perceel

Zoek je naar een energiezuinige woning in een rustige doodlopende straat in Oedelem? Dan is dit jouw unieke kans!

Deze woning biedt een aantal fijne upgrades die al bij de prijs zijn inbegrepen. Zo zijn er geïsoleerde rolluiken, een ruime inloopdouche, hangtoiletten en een handdoekradiator aanwezig. De voorzieningen voor afwerking van de zolder zijn al getroffen. Qua vloerbedekking geniet je op het gelijkvloers van prachtig parket en op de eerste verdieping van eersteklas laminaat. Ook op het gebied van dakwerken is aan alles gedacht; er is een extra Velux-raam aan de achterzijde geplaatst.

Wat betreft energiezuinigheid scoort deze woning uitmuntend (E-peil max 30). Dit dankzij installatie van warmtepompen met vloerverwarming, zonnepanelen, superisolerende beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie, een ventilatie type D en een regenwaterput.

De indeling van de woning is als volgt:
Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, toilet, riante leefruimte (35m²), open keuken (10m²), berging en garage (18m²). De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers (16, 14 en 14m²) en een grote badkamer (15m²) voorzien van ligbad en douche. De zolder biedt mogelijkheid tot het realiseren van één of twee extra slaapkamers.

Dankzij de zuidgerichte leefruimtes en tuin geniet je van veel zon- en lichtinval, mede dankzij de grote schuifraam. Alle voorzieningen voor de keuken zijn aanwezig, inclusief leidingwerk voor een stoomoven. Het enige dat je nog zelf moet kiezen is de keuken zelf, deze is niet inbegrepen in de prijs.

De nieuwbouwwoning is gelegen op wandelafstand van diverse voorzieningen zoals een supermarkt en bakkers midden in het centrum van Oedelem.

De verkoop gebeurt onder het BTW stelsel. Wil je van deze prachtige nieuwbouwwoning jouw nieuwe thuis maken? Neem dan 7 dagen per week contact op met Bonne Vastgoed via 0468/104040 of stuur een email naar info@bonnevastgoed.be voor meer informatie.

* * *

Bietsmeersstraat 34 - 8730 Oedelem - Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een doodlopende straat in Oedelem maken? Mis deze kans niet!

Reeds als upgrade inbegrepen in de prijs: geïsoleerde rolluiken, grotere inloopdouche, hangtoiletten, handdoekradiator, voorzieningen voor afwerking zolder. Qua vloeren is op het gelijkvloers parket inbegrepen, op de eerste verdieping laminaat. Qua dakwerken is een extra Velux aan de achterzijde geplaatst.

De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid (E-peil maximaal 30) dankzij de WARMTEPOMPEN met vloerverwarming, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… én regenwaterput.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, toilet, leefruimte (35m²), open keuken (10m²), berging en garage (18m²).
Eerste verdieping: 3 ruimte slaapkamers (16, 14 en 14m²) en grote badkamer (15m² - met ligbad en douche).
Zolder: zolder met voorziening voor 1 a 2 extra slaapkamers.

De woningen zijn gelegen op wandelafstand van supermarkt, bakkers,.. in het centrum van Oedelem.

De leefruimtes en tuin zijn allen zuidgericht, waardoor u steeds voldoende zon- en lichtinval geniet dankzij de grote schuifraam.

Voor de keuken zitten alle voorzieningen klaar inclusief toevoer en afvoer voor stoomoven. Enkel de keuken is niet in de prijs inbegrepen. Die kunt u volledig zelf kiezen. 

Verkoop onder BTW stelsel. 

In deze nieuwbouwwoning op rustige locatie uw nieuwe thuis maken?

Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/104040 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
272 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
H9IK0X4HIYFT
Makelaar Code
5944146
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€385.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com