Home Te Koop Huis 8730 Oedelem
Hoogstraat 45
Kaart

Hoogstraat 45

8730 Oedelem Huis Te Koop
4.331 m² perceel
7 slaapkamers
€1.595.000
Lening simuleren

Ontdek de majestueuze Wabisabiboerderij, een volledig gerenoveerde en uitgebreide hoeve in Oedelem, omringd door rustgevende landschappen. Deze hoeve, gelegen tussen Oedelem, Sijsele en Maldegem, is niet alleen een prachtige privéwoning, maar heeft ook een vergunde en volledig ingerichte Bed & Breakfast.

De B&B beschikt over vijf vergunde kamers, allemaal voorzien van een terras of tuintje voor dieren. Daarnaast is er een ontspanningsruimte met een leefkeuken, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Naast de woning en de B&B, is er een grote loods met daarboven een ruime praktijkruimte. Dit alles onderging een zeer grondige renovatie en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals dak- en muurisolaties, centrale verwarming op gas, HR+ beglazing met aluminium en dubbel glas, goedgekeurde elektriciteit, 48 zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpunten voor elektrische wagens en meer.

De hoeve beschikt ook over een waterbeheersysteem met stads- en regenwateropslag van 20.000 liter en ringputwater van 20.000 liter. Daarnaast is er een drijfkracht, een Waddi, polybeton vloer en houtkachels aanwezig.

De Wabisabiboerderij biedt tal van mogelijkheden, omringd door groen en rust. Met een eigen tuin, vijver en oprit is het een ideale plek om te wonen en te werken. Bezoek dewabisabieboerderij.be voor meer informatie.

* * *

Hoogstraat 45 - 8730 Oedelem - Omschrijving Prachtig, machtig!! Grondig vernieuwde en uitgebouwde hoeve met vergunde B&B, ontbijtruimte, grote loods en prachtige rustgevende zichten te Oedelem. Prachtig gerenoveerde, super energiezuinige en uitgebouwde woning met vergunde, bemeubelde B&B, grote loods en prachtige zichten te midden de groene omgeving tussen Oedelem, Sijsele en Maldegem genaamd: 'De Wabisabiboerderij'. Er zijn vijf vergunde kamers. Het huis vooraan heeft de vergunde kamers met ook terras/tuintje voor dieren. Hierachter ligt een ontspanningsruimte met leefkeuken en prachtige zichten. Er is een nieuwe loods voorzien met boven een ruime praktijkruimte. Alles heeft een zéér grondige renovatie ondergaan. Volgende zijn ook aanwezig: Tal van dak-en muurisolaties, centrale verwarming op gas (vier ketels), HR+beglazing met alu en dubbel glas, goedgekeurde elektriciteit, 48 zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpunten elektrische wagens, stads- en regenwater 20.000l, ringputwater: 20.000l, drijfkracht, Waddi, polybeton vloer, houtkachels, ... Een prachtig gerenoveerde hoeve met welbekende B&B (dewabisabieboerderij.be), loods, privé woonst, praktijkruimte, tuin, vijver, oprit, .... met tal van mogelijkheden te midden het groen en alle rust!
EPC: A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.595.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1925
Grond oppervlakte
4.331 m2
Referentie
2EIEK4ILW0J6
Makelaar Code
HGS045
EPC Certificaat
20240417-003212429-knr-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€1.595.000 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com