Home Te Koop Huis 5350 Ohey
Rue du Village 20
Kaart

Rue du Village 20

5350 Ohey Huis Te Koop
194 m² wonen
2284 m² perceel
6 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gerenoveerde pand vol karakter, gelegen in OHEY. Deze ruime boerderij is smaakvol opgeknapt met alle moderne gemakken. De renovaties omvatten onder meer een nieuw geïsoleerd dak, elektra (domotica), ramen, keuken en vloeren. Binnen dit vastgoedcomplex geniet je ook van een grote professionele ruimte die is omgebouwd tot horecaruimte, een appartement van 77 m² met één slaapkamer en verschillende ruimtes die nog verder ontwikkeld kunnen worden.

Het pand is ideaal gelegen op 9 km van Huy, 8 km van Andenne en 18 km van Ciney. Het biedt tal van mogelijkheden voor diverse vastgoedprojecten, zoals meergezinswoningen, winkels met woningen, gegroepeerde woningen of gîtes.

Ben je op zoek naar comfort en rust? Laat je dan betoveren door dit prachtige vastgoedproject. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Rue du Village 20 - 5350 Ohey - Prachtig gerenoveerd pand met karakter te koop in OHEY. Kom en ontdek deze grote, smaakvol gerenoveerde boerderij met alle moderne gemakken.
Renovaties omvatten een nieuw dak met isolatie, elektra (domotica), ramen, keuken, vloeren, enz. .... Binnen dit complex
profiteer je ook van een grote professionele ruimte (omgebouwd tot "horecaruimte"), een appartement met 1 slaapkamer van 77 m² en een aantal ruimtes die nog ontwikkeld moeten worden.
Gelegen op 9 km van Huy, 8 km van Andenne en 18 km van Ciney, is dit vastgoedcomplex ideaal voor een groot aantal vastgoedprojecten: meergezinswoningen, winkels + woningen, gegroepeerde woningen of
woningen of gîte....
Op zoek naar comfort en rust? Laat u dan verleiden door dit prachtige vastgoedproject en maak nu een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2284 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
WZH88ZAFAE62
Makelaar Code
137-19948
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€549.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com