immo Kaart

, 2250 Olen

Huis Te Koop in Olen
224 m² wonen
1570 m² perceel
3 slaapkamers

Instapklare villa op een perceel van 1.570m² met open zicht op de achterliggende velden.
Deze moderne, vrijstaande woning werd gebouwd in 1996. Er is gekozen voor kwalitatieve materialen en een degelijke afwerking waardoor deze volledig instapklaar is. De woning ligt op een prachtig perceel van 1.570m², voorzien van een volledig afgewerkte tuin met vrij zicht op het aangrenzend agrarisch gebied.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 224m² maar met relatief kleine aanpassing kan de bewoonbare oppervlakte worden opgetrokken (zolder integreren als bewoonbare ruimte). Ook voor iemand die op zoek is naar een ruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep, is deze woonst geschikt.
Locatie: Zeer rustig, doch centraal gelegen nabij de dorpskern van O.L.V.-Olen met een vlotte verbinding naar de E313, alsook naar de verbindingsweg Geel-Herentals. Alle faciliteiten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Het heeft een perfecte ligging voor wie graag de combinatie heeft tussen groen en centrum, beide zijn op een boogscheut verwijderd.
Beschrijving: De inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet zet de toon en geeft meteen een ruimtelijk gevoel. De lichtrijke L-vormige leefruimte biedt voldoende plek voor het inrichten van een eet – en zithoek, kijkt uit op de tuin en geeft aansluiting naar de volledig ingerichte keuken. Naast de keuken ligt de berging. Op de gelijkvloers vindt u tevens een mooie ruime slaapkamer met ensuite dressing en badkamer, voorzien van douche en enkele lavabo. Hierdoor kan de woning ook dienst doen als laagbouw. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met bad, dubbele lavabo en tweede toilet. Via de vlieringtrap hebt u toegang tot de zolderverdieping (25m²) die omgebouwd kan worden tot  extra slaapkamer/kantoor/… De kelder is voorzien van de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast, geniet van veel lichtinval door de lichtkoepel, is gevloerd en kan worden ingericht tot een extra hobbykamer/speelkamer…
Om dit geheel compleet te maken beschikt deze woning over een volledig aangelegde en goed onderhouden tuin met bloemenperken, volgroeide bomen, een groot zonneterras, een ruim tuinhuis en als kers op de taart een vergezicht op de weilanden. Rust gegarandeerd!
Extra:- EPC: 353 kWh/m² (jaars) - Mits plaatsing warmtepompen komt u in een EPC B (zonder breekwerken)- Inpandige garage (23m²) met automatische poort- Vergezicht op agrarisch gebied

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
1570 m2
Bewoonbare oppervlakte
224 m2
Referentie
G4SH0Q1W6JYE
Makelaar Code
93721
EPC Waarde
353 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€499.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com