Home Huis 2250 Olen
Geelseweg 103
Kaart

Geelseweg 103

2250 Olen Huis
220 m² wonen
1200 m² perceel
4 slaapkamers
€429.000

Bent u op zoek naar een ruime en instapklare woning, gelegen op een toplocatie? Wij hebben het perfecte pand voor u! Deze prachtige woning bevindt zich op een ideale locatie langs de verbindingsweg tussen Geel en Herentals. In de nabijheid vindt u allerlei faciliteiten zoals scholen, openbaar vervoer en het Olens shoppingspark.

Het huis spreidt zich uit over een royale bewoonbare oppervlakte van 200m², op een perceel van maar liefst 1200m². De benedenverdieping biedt een inkomhal, ruime woonkamer, eetkamer, lichtgevende en volledig vernieuwde keuken, bureau, bergruimte, wasplaats, toilet en een technische ruimte. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 comfortabele slaapkamers en een elegante nieuwe badkamer, uitgerust met toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Ook is er een zeer royale dubbele dressing, die eveneens omgebouwd kan worden tot extra slaapkamers.

Het buiten-gedeelte van de woning is minstens zo indrukwekkend, met een grote carport, een gezellig tuinterras, een chalet en een pool house dat nog verder afgewerkt kan worden. Een extra troef zijn de nieuwe zonnepanelen, die nog niet vermeld staan in het huidige EPC.

Kortom, deze woning heeft alles wat u wilt en meer. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Geelseweg 103 - 2250 Olen - Deze mooie woning is gelegen langs de verbindingsweg Geel-Herentals en dicht bij alle nutsvoorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het Olens shoppingspark. Met een bewoonbare oppervlakte van 200m² op een perceel van 1200m² heeft het pand volgende indeling. Op de beneden verdieping heb je de inkomhal, ruime living, eetkamer, lichtrijke volledig nieuwe keuken, bureau, berging, wasplaats, toilet en de technische ruimte. Op de bovenverdieping heb je 4 slaapkamers, mooie nieuwe badkamer met toilet, inloopdouche en dubbele lavabo en een zeer grote dubbele dressing welke eventueel ook omgebouwd kan worden tot extra slaapkamers. Buiten heb je een grote carport, tuinterras, chalet en een verder af te werken pool house. Pluspunten:  Ruime woning Instap klaar Nieuwe zonnepanelen(nog niet vermeld in het huidige EPC)

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1200 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
SFGCA4H59QTP
EPC Waarde
295 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210803-0002447482-RES-1
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€429.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com