Home Te Koop Huis 2491 Olmen
Kerkhofstraat 84
Kaart

Kerkhofstraat 84

2491 Olmen Huis Te Koop
187 m² wonen
1006 m² perceel
3 slaapkamers

Kerkhofstraat 84 - 2491 Olmen - PLAN NU UW BEZOEK OF NEEM CONTACT OP MET NOOR.HELSEN@COPANDI.BE OF VIA +32 471 90 18 10
BEKIJK OOK ZEKER DE VIRTUELE TOUR VAN DE WONING
Deze laagbouwwoning is rustig gelegen in Olmen, een deelgemeente van Balen. Ondanks de rustige ligging zijn winkels, openbaar vervoer, onderwijs en tal van recreatiemogelijkheden nabij te vinden en geniet u van een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Meerhout, Balen, Leopoldsburg en Ham.

INDELING GELIJKVLOERS:
U betreedt de woning via een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Om vervolgens door te gaan naar de ruime leefruimte waar voldoende plek is voor een zithoek met bijhorende eettafel. Hier kan u ook genieten aan de gezellige open haard. Naastgelegen bevindt zich de keuken die vervaardigd werd in duurzame materialen. De keuken is geheel ingericht en voorzien van een ingebouwde koelkast, combi microgolfoven, elektrische kookplaat, dampkamp, vaatwasser en biedt voldoende kastruimte.
Vanuit de leefruimte zijn er 2 grote schuiframen, die uitgeven op een recent aangebouwde veranda met prachtig uitzicht op de tuin. Deze ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 30m² en geeft enorm veel lichtinval, dit wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis!
Achterliggend is een inpandige garage met automatische poort, hier is ook de wasplaats en extra opbergruimte voorzien. Verder is er een zolderruimte die zowel langs de garage als buitenzijde te bereiken is.

Zowel de muren, vloeren als het dak werden goed geïsoleerd. De centrale verwarming verloopt via stookolie maar er is de mogelijkheid om in de toekomst aan te sluiten op het gasnet in de straat. Ook zijn er 24 zonnepanelen aanwezig met geldig certificaat.

TUIN:
Zetten we een stap naar buiten, genieten we van de volledig aangelegde tuin. Hier is een extra carport en tuinhuis voorzien. Het perceel is in totaliteit 10 are groot en biedt veel privacy en zicht op een groene omgeving. Aan de linkerzijde van de woning is een oprit naar de carport en een aangelegd pad naar de tuinberging. 

KELDER:
De kelder strekt zich over een volledige oppervlakte van 150m2 en biedt een veelzijdige ruimte die opgedeeld kan worden voor verschillende doeleinden. Of je nu behoefte hebt aan een werkplaats, een plek om je creatieve hobby's uit te oefenen, of simpelweg extra opslagruimte nodig hebt, deze kelder voorziet in al deze behoeften.
BIJZONDERHEDEN:
? Instapklaar en meteen beschikbaar
? 24 zonnepanelen met certificaat
? Strategische locatie
? Volledig onderkelderd 
? Grote tuin met extra opslagruimte en uitzicht op groen
? recent gerenoveerde badkamer en toilet

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
1006 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
OMMVU6CJG8I3
Makelaar Code
NH-20116147
EPC Waarde
309 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€385.000 / Copandi
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com