Home Te Koop Huis 4877 Olne
Chemin du Moulin 6
Kaart

Chemin du Moulin 6

4877 Olne Huis Te Koop
310 m² wonen
2720 m² perceel
5 slaapkamers

Ongetwijfeld een van de laatste Maaslandse renaissanceboerderijen, idyllisch gelegen in het weidelandschap, genietend van de rust en stilte van de omringende natuur.

Dit is een belangrijk pluspunt, aangezien er maar weinig eigendommen zijn die vrij zijn van verkeers- en lawaaioverlast, zeker in de directe omgeving van Luik en grote winkelcentra, transportverbindingen etc.

Wat is de staat van het pand? Het dak is recent vernieuwd (2022), net zoals de dakbedekking, terwijl de meeste van de dakspanten zijn vervangen (2022). De dubbel glazen ramen zijn nieuw (2020) en van hoge kwaliteit. De leistenen gevelbekleding aan de blootgestelde zijde is volledig vernieuwd (2022). De buitenmuren zijn geïnspecteerd en eventuele energielekken zijn gedicht, zodat ze voldoen aan de eisen van de 21ste eeuw (2022).

Het energieprestatiecertificaat dateert van voor de recente renovaties gericht op isolatie dus...

Wat moet er nog gedaan worden? Herindelen van de ruimtes, binnenhuisrenovatie, stucwerk, vervanging van de boiler en elektriciteit, mogelijkheid tot het creëren van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een eetkamer, woonkamer, keuken, wasruimte, werkplaats, verwarmingsruimte, kantoorruimte. Van de garage kan extra ruimte gemaakt worden om te dienen als poolhouse, ideaal gelegen voor een toekomstig zwembad dat aan de achterzijde van de grote glazen schuifdeuren zou komen.

De zuidwest gerichte tuin is perfect voor kinderspelen, geiten, schapen, ezels of tennis. Dit is echt en zonder twijfel een herenhuis voor iemand die bereid is zijn moed en denkwerk in te zetten of vakmensen in te schakelen om zijn wensen te verwezenlijken. Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met makelaarskantoor CENTURY 21 OR BLEU op het nummer 087 22 00 21 of per e-mail op info@century21orbleu.be.

* * *

Chemin du Moulin 6 - 4877 Olne - Sans doute une des dernières fermettes renaissance mosane, posée dans le bocage. Ceci est un argument majeur, il n’existe que très peu de biens à l’abri de la circulation et du bruit. Dans quel état est-elle ? Le toit est neuf (2022),la charpente remplacée en très grande partie(2022), les châssis double vitrages sont neufs(2020) et de première qualité. Le bardage en ardoise côté battu a été renouvelé complètement (2022). Les murs périphériques extérieurs ont été inspectés et les ouvertures génératrices de pertes d'énergie ont été comblées, de manière à correspondre au 21ième siècle (2022). Peb est antérieur aux transformations liées directement à l'isolation donc... Que faut-il faire? réattribuer les pièces, transformer l’intérieur, plafonner, remplacer la chaudière, l’électricité, possibilité de créer 5 chambres , 2 salles de bains , une salle à manger, salon, cuisine, buanderie, atelier, chaufferie, bureau, du garage on pourrait exploiter une surface supplémentaire. Le terrain sud sud-ouest accueillera les jeux d’enfants, les chèvres, les moutons, CENTURY 21 OR BLEU info@century21orbleu.be. Plus d'infos, CLIQUEZ SUR LA VISITE VIRTUELLE

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2720 m2
Bewoonbare oppervlakte
310 m2
Referentie
RY8G-GJHYSFZ
Makelaar Code
396-756
Prijs Geschiedenis
21 Aug 2023
€425.000 / C21 Or Bleu
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com