Kaart

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver Huis Te Koop
21444 m² wonen
311 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Ruime BEN-woningen gelegen te Olen, P. Verhaertstraat 1

Dit project bestaat uit 2 BEN-woningen gelegen op een kindvriendelijke en groene locatie dichtbij het centrum en met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, de stad Herentals en E313. De woningen beschikken elk over een eigen tuin, terras, een carport of inpandige garage en een zolder met vaste trap die mogelijkheden biedt.
Woning 1 (de linkse woning vanuit de straatkant bekeken) beschikt over een carport met achterliggend een tuin- en fietsenberging. Voorts beschikt de woning over een inkomhal, gastentoilet, zithoek, open leefkeuken en berging. Vanuit de keuken kan u via een schuifraam naar het terras en de tuin en vanuit de berging via een deur. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een bureau, een badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap kan u naar de zolderruimte die mogelijkheden voor afwerking biedt. Hier is er tevens ook een technische ruimte.
Woning 2 (de rechtse woning vanuit de straatkant bekeken) beschikt over een inpandige garage en fietsenstalling, inkomhal, gastentoilet, zithoek, eethoek  en open keuken met aansluitend een ruime berging. Vanuit de keuken kan u via een schuifraam naar het terras en de tuin en vanuit de berging via een deur. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, 1 master bedroom met dressing, een badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap kan u naar de zolderruimte die mogelijkheden voor afwerking biedt. Hier is er tevens ook een technische ruimte. Het project werd voorzien van de meest recente energiezuinige technieken zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem +,  buitenschrijnwerk met hoogrendements beglazing en zonnepanelen waardoor woning 1 kan genieten van een maximum e-peil van 6 en woning 2 een maximum e-peil van 10! Als extra zullen alle schuifdeuren voorzien zijn van een verschuifbaar vliegenraam. Het lastenboek en plannen kan u bekomen op aanvraag. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak op kantoor op 014 70 51 58 of via info@heylenvastgoed.be

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
311 m2
Bewoonbare oppervlakte
21444 m2
Referentie
1UDEVOFB9X90
Makelaar Code
120424
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€485.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com