Kaart

Haverstraat 18

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver Huis Te Koop
570 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime, energiezuinige woning met drie slaapkamers in de rustige woonwijk van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Deze prachtige woning is ideaal gelegen nabij winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet. De lichte leefruimte is perfect voor een gezellige zithoek en aparte eetplaats, dankzij de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De keuken, met uitzicht op de tuin, is volledig geïntegreerd en uitgerust met de belangrijkste toestellen.

Op de begane grond vindt u ook een ruime leefveranda en een grote berging/garage. De nachthal op de eerste verdieping leidt naar drie slaapkamers en een badkamer met toilet, bad en wastafel.

De woning wordt verder gekenmerkt door een goed georiënteerde tuin met aangelegd terras, waar u kunt genieten van het mooie weer in alle rust en privacy. Bovendien profiteert de woning van 17 zonnepanelen, een carport en voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, dit is een geweldige kans als u op zoek bent naar een instapklare, energiezuinige woning met drie slaapkamers in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0473/ 27.88.57 of bezoek www.boonstravastgoed.be.

* * *

Haverstraat 18 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver - Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze ruime woning met 3 slaapkamers en prachtige tuin. U geniet hier van een rustige ligging in een woonwijk, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van enorm veel lichtinval. De keuken, met zicht op de tuin, is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt u op het gelijkvloers over een ruime leefveranda en een ruime berging/garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer uitgerust met toilet, bad en lavabo. In de goed georiënteerde tuin met aangelegd terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder werd de woning voorzien van 17 zonnepanelen en beschikt deze over een carport en voldoende parkeermogelijkheden.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een energiezuinige woning met 3 slaapkamers en leuke tuin te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Contacteer ons voor meer informatie op 0473/ 27.88.57 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Rustige ligging
- 3 slaapkamers

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 447.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
570 m2
Referentie
CYSTCAPR991B
Makelaar Code
143468
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240401-0003198326-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€447.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com