Home Te Koop Huis 9041 Oostakker
Wittewalle 173
Kaart

Wittewalle 173

9041 Oostakker Huis Te Koop
195 m² wonen
480 m² perceel

Deze moderne villa, die zowel luxe als energiezuinig is, biedt alles voor een comfortabel leven. Met een adembenemend vrij uitzicht en voorzieningen zoals airconditioning en een warmtepomp, is het de perfecte plek om te ontspannen. De woning is ook voorzien van een elektrisch keuringscertificaat.

Gelegen in een rustige buurt met uitstekende openbaar vervoerverbindingen, biedt deze villa een ideale balans tussen rust en bereikbaarheid. De woning beschikt over een lange oprit, ruime garage, overdekt terras, drie slaapkamers op de bovenverdieping en een ruime kamer op de benedenverdieping, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen.

Op slechts vijf minuten fietsafstand ligt het toekomstige Wonderwoud, ideaal voor ontspanning en recreatie. De moderne keuken en badkamer, gecombineerd met de open en lichte indeling, creëren een eigentijdse en gastvrije sfeer.

De indeling van de villa is als volgt:
Op de begane grond kom je binnen via de inkomhal (8m²) in de ruime woonkamer (26m²) en de volledig uitgeruste keuken (14m²). Vanuit de keuken heb je toegang tot een kantoorruimte (15m²) en een apart toilet (1m²), plus een extra kamer die momenteel als tweede woonkamer wordt gebruikt (25m²). Er is ook een aparte garage (28m²) en een overdekt terras (50m²).

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (14 m², 13 m² en 13 m²) en een moderne badkamer (7m²).

Deze villa combineert comfort, luxe en rust, en biedt een fantastische kans om te genieten van een hoogwaardige levensstijl in een prachtige omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

* * *

Wittewalle 173 - 9041 Oostakker - Deze moderne villa biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. Met een adembenemend vrij uitzicht, airconditioning, een warmtepomp en een conform elektrisch keuringscertificaat, is deze woning zowel luxueus als energiezuinig.
Gelegen in een rustige buurt met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, biedt deze villa het perfecte evenwicht tussen rust en bereikbaarheid. Met een lange oprit, grote garage, overdekt terras, drie slaapkamers boven en een ruime kamer beneden, is er voldoende ruimte voor het hele gezin.
Op slechts 5 minuten fietsen vindt u het toekomstige Wonderwoud, dat perfect is voor ontspanning en recreatie. De moderne keuken en badkamer, samen met de open en lichte indeling, zorgen voor een eigentijdse en uitnodigende sfeer.
Deze villa is de ideale combinatie van comfort, luxe en rust, en biedt een geweldige kans om te genieten van een hoogwaardige levensstijl in een prachtige omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst via de inkomhal (8m²) betreed je de ruime woonkamer (26m²) en de volledig uitgeruste keuken (14m²). Via de keuken heb je toegang tot een kantoorruimte (15m²) en een apart toilet (1m²), met nog een kamer die momenteel als extra woonkamer wordt gebruikt (25m²). Ook is er een aparte garage (28m²) en een overdekt terras (50m²).

-1steV: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (14 m² -13 m² -13m²) en een moderne badkamer (7m²).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Kadastraal Inkomen
€ 984
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
480 m2
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
2M7G-RYNRZL0
EPC Waarde
173 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231002-0002997346-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€475.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com