Kaart

Puigem 23

9041 Oostakker Huis Te Koop
125 m² wonen
261 m² perceel
2 slaapkamers

Een gezellige woning op wandelafstand van het centrum van Oostakker en diverse winkels wacht op uw bezoek. Met twee slaapkamers en een scala aan geweldige functies, is deze woning de perfecte plek om te wonen. De aanwezigheid van centrale verwarming zorgt voor een comfortabel en warm huis, terwijl de zuidwest gerichte tuin met een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter een aangename plek is om te ontspannen bij goed weer.

Bij binnenkomst via de inkomhal vindt u de berging - ideaal voor het plaatsen van uw fietsen. De woonkamer is een uitnodigende ruimte compleet met zithoek. De rustieke keuken biedt genoeg mogelijkheden voor culinaire avonturen en sluit aan op de badkamer. Deze beschikt over een ligbad, wat zorgt voor een luxe sfeer. Daarnaast is er een wasplaats/stookruimte aanwezig.

De eerste verdieping van de woning is ruim met een grote slaapkamer en een toilet. De tweede verdieping heeft een extra slaapkamer. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is 319 UC: 3155950. Gvg/Wg/Gmo/Vkr/Gvv geldend op dit vastgoed.

Geniet van alles wat deze charmante woning in Oostakker te bieden heeft. U zult het geweldig vinden om hier te wonen!

* * *

Puigem 23 - 9041 Oostakker - Op wandelafstand van het centrum van Oostakker en tal van winkels vindt u deze gezellige woning met 2 slaapkamers. Deze woning biedt heel wat troeven zoals de aanwezigheid van centrale verwarming, de zuidwest georiënteerde tuin en de mogelijkheid om uw fietsen te plaatsen in de berging. Indeling gelijkvloers: inkomhal, berging, woonkamer met zithoek, rustieke keuken met aansluitend de badkamer voorzien van een ligbad, wasplaats/stookruimte. Achteraan de woning bevindt zich de zuidwest georiënteerd tuin van +/-200m² waar het aangenaam vertoeven bij zonnig weer. Eerste verdieping: één grote slaapkamer en toilet. Tweede verdieping: 2de slaapkamer. Mogelijkheid om extra volume te creëren op het eerste verdiep. EPC: 319 UC: 3155950. Gvg/Wg/Gmo/Vkr/Gvv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 278.000
Kadastraal Inkomen
€ 257
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
261 m2
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
RO5MWHRSW9BP
Makelaar Code
3705405
EPC Waarde
319 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€278.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com