Home Te Koop Huis 8670 Oostduinkerke
Guldenzandstraat 31
Kaart

Guldenzandstraat 31

8670 Oostduinkerke Huis Te Koop
143,85 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze stijlvolle nieuwbouw BEN-woning, gelegen in een nieuwe en rustige wijk van Oostduinkerke. Deze woning is perfect voor zowel vaste bewoners als mensen op zoek naar een tweede verblijf. U kunt genieten van het comfort van vloerverwarming, een hoogwaardige afwerking en de extra ruimte van een carport. Bovendien profiteert u van het 6% BTW-tarief, dat van toepassing is op deze nieuwbouwwoning!

De halfopen woning heeft een tuin die naar het noordoosten gericht is. Op de begane grond vindt u de entree met een apart toilet, een open keuken die volledig is uitgerust en beschikt over een handige berging. De woning biedt ook een lichte en ruime leefruimte met directe toegang tot de tuin en carport.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan, die met elkaar verbonden zijn door een nachthal. Hier bevindt zich ook een volledig ingerichte badkamer, een extra toilet en een technische berging voor extra bergruimte. Mis deze kans niet om uw droomhuis in Oostduinkerke te bemachtigen!

* * *

Guldenzandstraat 31 - 8670 Oostduinkerke - Deze nieuwe verkaveling is gelegen in een rustige buurt in Oostduinkerke, ideaal voor zowel tweede als vaste verblijvers. Deze nieuwbouw BEN-woning is voorzien van vloerverwarming, carport en afgewerkt met stijl. Daarnaast valt deze nieuwbouw onder het 6% tarief!

De halfopen BEN woning heeft een noordoostgerichte tuin en werd op plan ingedeeld als volgt:
Inkomhal met apart toilet, open ingerichte keuken met berging, lichtrijke leefruimte met tuin en carport. Op het verdiep zijn er drie slaapkamers verbonden door een nachthal met ingerichte badkamer, apart toilet en technische berging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
143,85 m2
Referentie
N8HALPB4ZSPP
Makelaar Code
3697235
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€489.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com