Home Te Koop Huis 8670 Oostduinkerke
Guldenzandstraat 31
Kaart

Guldenzandstraat 31

8670 Oostduinkerke Huis Te Koop
143,45 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare BEN-woning in een nieuwe verkaveling in Oostduinkerke, uitgerust met zonnepanelen en een ruime tuin. Met de toevoeging van een carport en de mogelijkheid tot een tuinhuis, biedt deze woning alle voordelen van energiezuinig wonen. Voor extra comfort is er vloerverwarming onder de stijlvolle parkettegel geïnstalleerd, wat bijdraagt aan de tijdloze afwerking van het interieur. Pluspunt: deze woning valt onder het gunstige 6% BTW-tarief.

De halfopen BEN-woning heeft een tuin op het noordoosten en is gepland met de volgende indeling: Een ontvangsthal met apart toilet, een open keuken met extra opbergruimte, en een lichtrijke woonruimte met toegang tot de tuin en carport. De bovenverdieping huisvest drie slaapkamers die verbonden zijn door een nachthal. Aanvullend is er een ingerichte badkamer, een apart toilet en een technische opbergruimte. Deze woning biedt dus een perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en eigentijds design.

* * *

Guldenzandstraat 31 - 8670 Oostduinkerke - In deze nieuwe verkaveling te Oostduinkerke kunt u volop genieten van een instapklare BEN-woning met zonnepanelen en een grote tuin met carport en mogelijkheid tot tuinhuis. Deze halfopen woning is voorzien van een vloerverwarming onder de parkettegel en een mooie, tijdloze afwerkingsgraad. Bijkomend valt deze woning onder het 6% BTW-tarief.

De halfopen BEN woning heeft een noordoostgerichte tuin en werd op plan ingedeeld als volgt:
Inkomhal met apart toilet, open ingerichte keuken met berging, lichtrijke leefruimte met tuin en carport. Op het verdiep zijn er drie slaapkamers verbonden door een nachthal met ingerichte badkamer, apart toilet en technische berging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
143,45 m2
Referentie
SSYRA9WT-4K6
Makelaar Code
3697231
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€499.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com