Home Huis 8400 Oostende
Landbouwersstraat 10
Kaart

Landbouwersstraat 10

8400 Oostende Huis
109 m² wonen
98 m² perceel
2 slaapkamers
€170.000

Deze charmante woning, gelegen in een rustige straat nabij de Belgische kust, beschikt over alles wat je nodig hebt voor comfortabel en gezellig wonen. Met haar twee ruime slaapkamers biedt ze heel wat mogelijkheden. Op de gelijkvloerse verdieping vind je een lichte woonkamer, een aparte, volledig geïnstalleerde keuken, een badkamer met lavabomeubel en ligbad dat ook als douche kan dienen, een toilet en een handige buitenberging. Daarnaast heeft de woning een zonnige binnenkoer waar je van het mooie weer kan genieten. De woonkamer wordt warm gehouden dankzij een gasverwarming.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat ze nog naar eigen smaak, wens en behoefte gerenoveerd kan worden, op je eigen tempo. Ze beschikt over een goed EPC D zonder verplichte renovatie en is bovendien asbestvrij. Let wel, de elektriciteit is niet conform.

Ideaal gelegen, vlakbij het strand van Mariakerke, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet om je nieuwe thuis te ontdekken en neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een bezichtiging. Graag geen makelaars.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Landbouwersstraat 10 - 8400 Oostende - Deze woning biedt tal van mogelijkheden aan, op de gelijkvloers is de inkom, licht en luchtige woonkamer, aparte en geïnstalleerde keuken, badkamer met lavabo meubel en ligbad (met douchefunctie), toilet, buitenberging en zonnige koer gelegen. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met voldoende mogelijkheid tot het creëren van opbergruimte.

De woonkamer wordt verwarmd op gas.

Deze woning heeft een goed EPC D ZONDER verplichte renovatie, ze is bovendien ASBEST VRIJ. Deze zaken zorgen ervoor dat de woning naar eigen smaak, wens en behoefte gerenoveerd kan worden op eigen tempo. Elektriciteit niet conform.

Kortom, deze rijwoning in een rustige, verkeersluwe straat biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en gezellig wonen aan de Belgische kust.

Bovendien heb je alle voorzieningen binnen handbereik en ben je slechts een steenworp verwijderd van het strand van Mariakerke. Mis deze kans niet om jouw nieuwe, ideale thuis te vinden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een bezichtiging.

Makelaars gelieve zich te onthouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Kadastraal Inkomen
€ 354
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
98 m2
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
KTL-UCGH8TQ4
EPC Waarde
350 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240311-0003172365-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€170.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com