Home Te Koop Huis 8400 Oostende
Steenbakkersstraat 103



immo Kaart

Steenbakkersstraat 103, 8400 Oostende

Huis Te Koop in Oostende
117 m² wonen
69 m² perceel
2 slaapkamers

Steenbakkersstraat 103 - 8400 Oostende - Geriefelijke en vernieuwde rijwoning te koop te Oostende - Westerkwartier. Zeer goed gelegen in een woonwijk met in de omgeving een speeltuintje, openbaar vervoer en heel wat buurtwinkels. Bushalte op enkele passen van de woning. Op fietsafstand van het strand en het centrum van de stad.

Vernieuwde rijwoning (op heden een bewoonbare opp: 117 m²) bestaande uit op het eerste verdiep van een ruime en lichtrijke woonkamer (24 m²) afgewerkt met een mooie tegel in glanzende afwerking. Vernieuwd raamwerk in PVC (wit schrijnwerk) die in draai/kip kan geplaatst kunnen worden. Zeer veel natuurlijk daglicht aanwezig! Verderop kan de open keuken teruggevonden worden voorzien van een gasfornuis, dampkap, heteluchtoven en dubbele spoelbak. Voldoende kastruimte aanwezig voor het plaatsen van proviand. Verderop kan u de zeer mooi afgewerkte badkamer terugvinden. Deze laatste werd betegeld met grote faiencetegels en met een tegelvloer in carreralook! Inloopdouche met verzonken douchebak. Badkamermeubel met spiegel en dubbele lavabo aanwezig. ... Aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Verder is er een ingesloten en mooi afgewerkt terras aanwezig waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten en waar u voldoende privacy heeft! Wenst u liever een overdekte en bijkomende wintertuin? Op het tweede verdiep kunnen de 2 slaapkamers (20 m², 12m²) teruggevonden worden die allebei voorzien zijn van laminaat op de ondergrond. Eentje verleend toegang tot een plat dak. Overal is er centrale verwarming aanwezig op basis van aardgas (gaswandketel Vaillant, hoogrendementsketel). Diverse uitbreidingsmogelijkheden! Zo kan u van op de 2e verdieping een vaste trap plaatsen naar de zolder. De zolderverdieping is zeer ruim en biedt mogelijkheid om 2 bijkomende en zeer grote slaapkamers te installeren! Blanco keuring elektriciteit! Tevens werd de voordeur vernieuwd en borstweringen geplaatst aan de ramen aan de voorzijde en op het plat dak.

Zeer grote kelder aanwezig dat u voldoende mogelijkheid biedt om te stockeren. Vraag snel uw bezoek ter plaatse! Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
69 m2
Bewoonbare oppervlakte
117 m2
Referentie
E68M-4265H8E
Makelaar Code
Steenbakkersstraat 103
EPC Waarde
375 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220316-0002564716-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€229.000 / Cfinance Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com