Home Te Koop Huis 9860 Oosterzele
Poststraat 27-A
Kaart

Poststraat 27-A

9860 Oosterzele Huis Te Koop
436 m² wonen
1.429 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Poststraat 27-A - 9860 Oosterzele - Zeer ruime woning met praktijk- of kantoor gedeelte te Balegem (Oosterzele), ideaal voor een zelfstandige activiteit, kantoor, praktijk voor kinesist, psycholoog, dokter, tandarts, of een (nieuw samengesteld) gezin met nood aan voldoende slaapplaatsen.
Indeling gelijkvloers: kantoor- of praktijkruimte vooraan: aparte inkomhal, wachtkamer, apart toilet, bureau, 2 praktijkruimtes, kleine en grote berging. Het kantoor geeft toegang tot het woongedeelte dat als volgt is opgedeeld: ruime leefkeuken, volledig geïnstalleerd met toestellen, grote lichtrijke woonkamer in L-vorm met zicht op de tuin, toegang tot het terras, en een aparte, private inkomhal met gastentoilet.
Indeling 1e verdieping: nachthal, 1 slaapkamer met plaats voor sauna/infraroodcabine of dressing, badkamer met bad, douche, lavabomeubel, apart toilet en nog 3 ruime slaapkamers.
De woning beschikt over een bergzolder en is volledig onderkelderd (gecompartimenteerde droge kelder met garage voor 2 wagens, stockageruimte, werkplaats, ontspanningsruimte,...
Vooraan de woning is er plaats om meerdere wagens te parkeren en achteraan ligt een zeer aangename tuin.
TROEVEN: door de specifieke indeling is deze woning zeer geschikt voor een zelfstandige of vrij beroep of om een groot gezin te huisvesten. De indeling laat bovendien ook toe om de woning om te vormen tot 'kangoeroewoning'. De ligging behoort tevens tot de troeven: Balegem is een rustige, landelijke deelgemeente van Oosterzele met een goede verbinding naar de autosnelweg E40 en naar de grotere steden rondom zoals Gent en heeft bovendien alle faciliteiten zoals een school, banken, winkels en openbaar vervoer (treinstation en bushalte).
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen op het nummer 09/279.38.10 of via het e-mailadres info@optimumvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.623
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1984
Grond oppervlakte
1.429 m2
Bewoonbare oppervlakte
436 m2
Referentie
6UALFN4ZXVQM
Makelaar Code
TK-129-BAL-DEV-P
EPC Waarde
291 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230903-0002979294-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€595.000 / Optimum Vastgoed & Advies
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com