Kaart

Voordries 50

9860 Oosterzele Huis Te Koop
222 m² wonen
1697 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, karaktervolle villa, gelegen aan de Voordries in Oosterzele, op een ruim perceel van 1697m². Via de lange oprijlaan bereikt u deze statige eigendom, die u verwelkomt met een lichte en ruime inkomhal. Deze hal is uitgerust met een gastentoilet en authentieke eikenhouten ingebouwde kasten.

De leefruimte, voorzien van visgraatparket en grote ramen, biedt een aangename en lichte sfeer. De afzonderlijke keuken en veranda hebben directe toegang tot de prachtig onderhouden tuin. Naast de keuken bevindt zich een handige bergruimte, evenals de deur naar de inpandige garage en aparte wasruimte.

De villa heeft drie slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met een eigen wastafel en ingebouwde kasten. Aan het einde van de gang vindt u de master bedroom. De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douche.

Het oostelijk georiënteerde terras en een handige tuinberging, ideaal voor bijvoorbeeld houtopslag, maken deze woning compleet. Met wat renovatie kan deze woning worden omgetoverd tot een exclusieve parel!

* * *

Voordries 50 - 9860 Oosterzele - Karaktervolle, statige villa (op ca. 1700 m²) Deze uitzonderlijke eigendom situeert zich langsheen Voordries in Oosterzele en dit op een perceel van 1697m².

De lange oprijlaan verleent toegang tot de karaktervolle eigendom. Eens de voordeur geopend komen we terecht in een bijzonder ruime, lichtrijke inkomhal voorzien van een gastentoilet en enkele authentieke, in massief eikenhout uitgevoerde, ingemaakte kasten.

De leefruimte is o.a. voorzien van visgraatparket en grote raampartijen. Aangenaam vertoeven is gegarandeerd. De aanpalende, afzonderlijke keuken en veranda staan in rechtstreeks contact met de fraai onderhouden tuin. Naast de keuken situeert zich een praktische bergruimte, alsook de toegangsdeur naar de inpandige garage en afzonderlijke wasruimte.

Het pand beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van een eigen lavabo en enige ingemaakte kasten. Op het einde van de gang vinden we de master bedroom. De badkamer werd o.a. voorzien van een bad én een douche.

Het oostelijk georiënteerde terras en een praktische tuinberging, ideaal geschikt voor bv. houtopslag, vervolledigen het geheel.

Mits enige renovatie maakt u hiervan een exclusieve topper !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 470.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.407
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
1697 m2
Bewoonbare oppervlakte
222 m2
Referentie
X0XKHXN3-I9N
Makelaar Code
TK/2381
EPC Waarde
672 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230628-0002930939-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€470.000 / Van Der Schueren Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com