Home Huis 9860 Oosterzele
Schoolstraat 58
Kaart

Schoolstraat 58

9860 Oosterzele Huis
212 m² wonen
500 m² perceel
3 slaapkamers
€525.000

Welkom in deze moderne woning in Gijzenzele, een gemeente van Oosterzele. De ligging nabij de E40 maakt pendelen naar Gent en Brussel makkelijk, maar behoudt de rust en het landelijke gevoel van de dorpskern. Deze woning, gebouwd in 2020, is dan ook perfect voor jonge gezinnen!

Laat u verrassen door de ruime oppervlaktes en de lichtrijke kamers. Met een zuidoostelijk georiënteerd perceel van 500 m² biedt het huis een zonnige tuin, aangelegd terras en handige tuinberging.

Binnen ontdekt u de inkomhal met gastentoilet op het gelijkvloers, naast een ruime woonkamer met open keuken - volledig uitgerust én met uitzicht op de tuin. De benedenverdieping biedt eveneens een praktische wasplaats en een garage met automatische poort.

De eerste verdieping herbergt twee grote slaapkamers, een tweede toilet, en een badkamer met dubbele wastafel, bad én douche. Een derde slaapkamer en technische ruimte zijn op de tweede verdieping te vinden.

Dankzij het uitstekende E-peil (E24) van de woning, geniet u van 50% korting op de onroerende voorheffing voor de komende vier jaar. Warmtepompen in de woon- en slaapkamers zorgen voor verwarming en koeling, terwijl automatische screens en zonnepanelen voor extra comfort en energiezuinigheid zorgen.

Is deze energiezuinige, lichtrijke woning in Gijzenzele iets voor u? Boek vandaag nog uw bezoek! E-peil 24. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Vv.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schoolstraat 58 - 9860 Oosterzele - We treffen deze recente woning met mooie oppervlaktes in Gijzenzele, deelgemeente van Oosterzele. Gelegen op een boogscheut van het op- en afrittencomplex van de E40, wat zorgt voor een uitstekende verbinding richting Gent en Brussel. Toch is deze woning zeer rustig en landelijk gelegen nabij de dorpskern. Ideaal dus voor jonge gezinnen!
De woning werd in 2020 gebouwd op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van 500 m², dit resulteert in een zonnige tuin met aangelegd terras en tuinberging.
Indeling: Op de benedenverdieping bevinden zich de inkomhal met apart toilet, de lichtrijke woonkamer met open keuken (voorzien van alle toestellen) en een leuk uitzicht op de tuin. Verder is er nog een handige wasplaats en een volwaardige garage met automatische poort. De eerste verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers, een tweede toilet en een badkamer met dubbele lavabo, bad én douche. De tweede verdieping is voorzien van een derde slaapkamer en een technische ruimte.
De woning heeft een zeer goed E-peil (E24), hierdoor geniet u nog 4 jaar lang van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamers zijn er warmtepompen geïnstalleerd voor verwarming en koeling. De ramen beschikken over automatische screens. Het dak werd voorzien van zonnepanelen. Heeft u interesse in deze energiezuinige woning met mooie, lichtrijke ruimtes? Vraag vandaag nog uw bezoek aan! E-Peil 24. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Vv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Kadastraal Inkomen
€ 787
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
500 m2
Bewoonbare oppervlakte
212 m2
Referentie
Q5TU-QCDA5PP
Makelaar Code
3691133
EPC Waarde
37 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€525.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com