Home Te Koop Huis 9860 Oosterzele
Lusbekestraat 2
Kaart

Lusbekestraat 2

9860 Oosterzele Huis Te Koop
167 m² wonen
631 m² perceel
4 slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtig onderhouden woning in Oosterzele, op de grens met Merelbeke? Ontdek dan deze charmante woning, strategisch gelegen in een rustige doodlopende straat. Met een verzorgde voortuin en een handige oprit word je meteen verwelkomd.

Eens binnen, nodigt de inkomhal je uit om de gezellige woonkamer en eetplaats te ontdekken. De leefkeuken is perfect om samen te koken en te genieten. Functionaliteit is ook gegarandeerd, met een praktische wasplaats, een extra toilet, een ruime garage en een complete badkamer.

De woning biedt ook een warme veranda, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de mooi aangelegde tuin en terras. De tuin is de ultieme plek voor rust en ontspanning.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een kleiner kamertje dat als bureau of speelkamer kan dienen. Verder heb je nog toegang tot een zolder via een luik.

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van dit huis. Dankzij de combinatie van pelletverwarming en elektrische verwarming, ondersteund door zonnepanelen, blijven de energiekosten laag. Het EPC van 454 en UC-nummer 3022194 getuigen hiervan.

Interesse om deze woning zelf te ontdekken? Stuur ons vandaag nog een mailtje om een bezoek te regelen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten. Vg/Wug/Gmo/Gvkr/Vv.

* * *

Lusbekestraat 2 - 9860 Oosterzele - Gelegen te Oosterzele, op de grens met Merelbeke. Perfect onderhouden woning gelegen in een doodlopende straat. Indeling: oprit en voortuin. Inkomhal, woonkamer, eetplaats en leef-keuken. Wasplaats, toilet, garage en badkamer. Aangename veranda en heel verzorgde tuin en terras. 1ste verdieping: 4 slaapkamers en een klein kamertje. Zolder via luik. Lage energiefactuur, verwarming via pellet, alsook elektrische verwarming in combinatie met zonnepanelen! Wenst u een bezoek? Stuur dan vandaag nog een mailtje... EPC: 454 UC: 3022194. Vg/Wug/Gmo/Gvkr/Vv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 922
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
631 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
RJRN79-JFCOC
Makelaar Code
3599176
EPC Waarde
454 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€449.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com