Kaart

Berkenlaan 10

9860 Oosterzele Huis Te Koop
426 m² wonen
2040 m² perceel
3 slaapkamers

Berkenlaan 10 - 9860 Oosterzele - Riante laagbouwvilla op 2.040m², te Oosterzele!
Nabij het centrum van Scheldewindeke (Oosterzele), situeert zich deze ruime laagbouwvilla op 2.040m². De eigendom geniet een rustige ligging, in een residentiële wijk. Verscheidene voorzieningen, zoals winkels, scholen en horeca, zijn op steenworp afstand gelegen. Dankzij de idyllische ligging, in de Vlaamse Ardennen, geniet u bovendien van prachtige wandel- en fietsroutes in de onmiddellijke nabijheid!

Indeling:
Een ruime inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, biedt toegang tot deze riante laagbouwvilla. De woonkamer getuigt van het royaal, ruimtelijk gevoel. Een authentieke schouwmantel en talrijke raampartijen kenmerken deze leefruimte. Aansluitend bevindt zich een gesloten keuken, met directe toegang tot de tuin. De woning omvat tevens 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer en een apart toilet. De badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbel wasmeubel en bidet. Via een aparte achterinkom/wasplaats, heeft u eveneens directe toegang tot de dubbele inpandige garage. Als kers op de taart, werd de volledige woning overzolderd, waardoor aan opbergruimte geen gebrek is. De zolder (193m²) biedt tevens mogelijkheden tot uitbreiding.

De prachtige tuin, met berging, vormt ongetwijfeld een absolute meerwaarde! Verschillende volwassen bomen en hagen zorgen ervoor dat u, in absolute privacy, kan genieten van uw eigen groene oase!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Buitengewone kenmerken:
- Rustige en residentiële ligging
- Eigendom met zee aan ruimte
- Prachtige, groene en volwassen tuin (2.040m²)
- Gelijkvloerse verdieping (233m²) + mogelijkheid tot uitbreiding zolder (193m²) Documenten Bodemattest Indelingsplan Vastgoedinformatie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
2040 m2
Bewoonbare oppervlakte
426 m2
Referentie
9P9WX-JLLI5O
Makelaar Code
08/7991
EPC Waarde
860 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231112-0003037575-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€599.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com