Home Te Koop Huis 8020 Oostkamp
Van Maerlantstraat 12



immo Kaart

Van Maerlantstraat 12, 8020 Oostkamp

Huis Te Koop in Oostkamp
560 m² perceel
6 slaapkamers

Van Maerlantstraat 12 - 8020 Oostkamp - Toffe gezinswoning in doodlopende straat Deze toffe gezinswoning vinden we terug in de wijk Nieuwenhove. Een topligging voor wie nabij het centrum van Oostkamp wil wonen maar ook nabij het bos, openbaar vervoer, diverse fiets- en wandelpaden wil wonen alsook wil genieten van een vlotte aansluiting op diverse belangrijke invals- en verbindingswegen.

De woning, opgericht in 1974, is goed onderhouden en onderging in de loop der jaren diverse aanpassingen (o.a. vernieuwen van ramen en deuren, elektrische poort geplaatst, zonnepanelen geplaatst, schilderwerk buitengevel vernieuwd, elektrisch bedienbare zonneluifel geplaatst, dakbekleding vervangen, …). Bij het huis hoort een goed georiënteerde tuin met gezellig zonneterras, oprit voor meerdere wagens en een ruim bijgebouw dienstig als garage / bergplaats. Dankzij z’n ligging op het einde van de straat geniet u tevens van extra privacy en een mooi groen uitzicht.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met eet- en zithoek uitgevend op de achtertuin en het terras, ingerichte leefkeuken met aansluitend een proviandberging, nachthal, ruime wasplaats annex berging (voorheen dienstig als inpandige garage), drie slaapkamers, badkamer.

Eerste verdieping: nachthal, drie slaapkamers.

Het perceel is rondom afgesloten door hagen en twee toegangspoorten, waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een ruim terras dat aansluit met de leefruimte. Naast de woning is een ruime oprit voorzien die plaats biedt voor een drie- à viertal wagens. Achteraan het perceel is een ruim bijgebouw opgericht dienstig als autobergplaats.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Troeven: ruime woning | volledig gelijkvloers wonen mogelijk | diverse aanpassingen reeds uitgevoerd | rustige ligging | nabij winkels & diensten | gunstig EPC | zonnepanelen (2022) | nabij belangrijke verbindingswegen | privacy in leefruimtes en tuin | doodlopende straat | groene omgeving | centrum Oostkamp op fietsafstand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 380.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.051
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
560 m2
Referentie
R7KRF5TZFDU6
Makelaar Code
TK/20230512/00125
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230601-0002906574-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Jun 2023
€380.000 / Meuleman & Loeters
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com