Home Te Koop Huis 8020 Oostkamp
Vrijgeweidestraat 83
Kaart

Vrijgeweidestraat 83

8020 Oostkamp Huis Te Koop
162 m² wonen
976 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in het schilderachtige Ruddervoorde, een deelgemeente van Oostkamp, staat deze prachtig gerenoveerde villa te koop. Ruddervoorde is bekend om zijn bosrijke omgeving, historische kastelen en aangename parken, wat het tot een zeer aantrekkelijke woonplaats maakt. De villa bevindt zich op Vrijgeweidestraat 83, slechts 700 meter van het centrum van Baliebrugge. Alle nodige voorzieningen zoals een bakker, school, apotheek, schoonheidssalon en bushalte zijn op loopafstand.

De woning is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg E403 en andere belangrijke wegen, dankzij de centrale ligging tussen Oostkamp, Zedelgem en Torhout.

Deze ruime villa is volledig gerenoveerd volgens de nieuwste energienormen en biedt een grondoppervlakte van maar liefst 976 vierkante meter. De zuidwestelijk georiënteerde tuin biedt veel ruimte en rust. Binnen in de villa vind je een inkomhal met apart toilet, een grote badkamer met bad en douche, en een lichte woonruimte met open keuken die uitkijkt op de tuin. De woning heeft ook drie slaapkamers, een kelder, een zolder en een grote inpandige garage. Een extra bijgebouw in de tuin, zonnepanelen en een ventilatiesysteem maken deze woning compleet.

Profiteer van het voordeel van 6% BTW op de renovatiewaarde van dit project! Referentie: OU25132.

* * *

Vrijgeweidestraat 83 - 8020 Oostkamp - Te Ruddervoorde vinden we een prachtige villa met landelijk vergezicht. Ruddervoorde is een deelgemeente van Oostkamp, kenmerkend voor Ruddervoorde is zijn bosrijk gebied met zijn prachtige kastelen en bijhorende parken. In Ruddervoorde is het aangenaam vertoeven, niet voor niets lieten vele edelen hier hun kastelen bouwen. Het project zelf is gelegen langs de Vrijgeweidestraat 83 op 700 meter van het centrum van de parochie Baliebrugge. Op wandelafstand vinden we een bakker, school, apotheker, schoonheidssalon, bushalte etc.
De woning is tevens vlot bereikbaar via de snelweg (E403) en tal van andere invalswegen omwille van zijn centrale ligging tussen Oostkamp, Zedelgem en Torhout.

Deze mooie gerenoveerde villa langs de Vrijgeweidestraat te Ruddervoorde werd gerenoveerd volgens de meest recente energienorm. Met een grondoppervlakte van ruim 976m² biedt deze villa u een mooie ruime tuin aan die zuidwestelijk georiënteerd is. De villa zelf is voorzien van een inkomhal met apart toilet, een ruime badkamer met bad en douche, een ruime lichtrijke leefruimte met open-keuken (Dovy) met prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast beschikt de woning nog over 3 slaapkamers, een kelder, een zolder en een grote inpandige garage. Tevens klein bijgebouw in tuin aanwezig. zonnepanelen en ventilatiesysteem aanwezig!
(Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv) ~ Ref. OU25132

6% Btw op renovatieproject op renovatiewaarde!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 444.780
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
976 m2
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
IZM1M6250D-V
Makelaar Code
OU25132
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€444.780 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com