Home Te Koop Huis 8020 Oostkamp
Hertsbergsestraat 95
Kaart

Hertsbergsestraat 95

8020 Oostkamp Huis Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning, strategisch gelegen tussen Oostkamp en Hertsberge, dichtbij de E40 snelweg. Omringd door prachtige landelijke uitzichten, baadt het huis in het licht dankzij de vele ramen. De royale ruimtes in de woning dragen bij aan een sfeervolle woonervaring.

Binnen vind je een grote leefruimte en salon, met een rechtstreekse blik op de omliggende velden. De uitgebreide keuken is voorzien van een eiland en bijbehorende erker aan de zijkant van de woning. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer.

Buiten geniet je van een royale tuin met een adembenemend landelijk uitzicht. Er is ook een oprit en parkeerplaats met een dubbele carport. Enkele algemene kenmerken van deze woning zijn onder andere een regenput van 10 000 liter, een perceeloppervlakte van 622m2 en een bewoonbare oppervlakte van 161m2. Bovendien bevat de keuken een Miele vaatwasser die in juni 2023 vervangen wordt.

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige vastgoed? Neem dan contact met ons op via 050/550.750 of info@perspectiefvastgoed.be.

* * *

Hertsbergsestraat 95 - 8020 Oostkamp - Deze gezellige woning is gelegen tussen Oostkamp en Hertsberge nabij de E40. De woning is omgeven door landelijke uitzichten en geniet van veel lichtinval door de vele glas partijen. Opmerkelijk aan de woning zijn de mooie ruimtes die zorgen voor een aangename woonbeleving. De woning beschikt over een grote leefruimte en salon met uitzicht op de velden, ruime keuken met eiland en zijn bijhorende erker bevindt zich aan de zijde van het gebouw. De 3 grote slaapkamers en badkamer bevinden zich op de verdieping. Buiten is er een grote tuin met landelijk uitzicht, een oprit en parkeerplaats met carport. ALGEMENE INFORMATIE: - Regenput van 10 000L aanwezig - Oprit + dubbele carport - Perceel oppervlakte: 622m2 - Bewoonbare oppervlakte: 161m2 - Vaatwas Miele - juni 2023 Interesse in deze eigendom? Contacteer ons - 050/550.750 of info@perspectiefvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 428.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
S6RRBGLH493N
Makelaar Code
2030/PERSPECTIEF@OOSTKAMP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€428.000 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com