Home Huis 8020 Oostkamp
Wastinestraat 3
Kaart

Wastinestraat 3

8020 Oostkamp Huis
536 m² perceel
3 slaapkamers
€587.000

Ontdek deze prachtige, eigentijdse vrijstaande woning, gelegen in het rustige en pittoreske Hertsberge. Deze woning bevindt zich op een ideale locatie en biedt een harmonieus evenwicht van rust en connectiviteit.

Bij binnenkomst verwelkomt een inkomhal u met een gastentoilet. De woonruimte is ruim en badend in het licht, met een open keuken die uitkijkt op de tuin. De zithoek en keuken zijn verbonden met het terras en de tuin via twee schuiframen, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een kookfornuis, dampkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

De woning heeft ook een aparte bergruimte en ruime garage met zij-ingang, die tevens dienst doen als technische ruimte met wasmachineaansluiting en CV-ketel.

Op de verdieping vindt u drie slaapkamers, waarvan één ook als kantoor kan worden gebruikt. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche, een ruim ligbad en een dubbele wastafel. Een apart toilet is te vinden op de hal. De zolderverdieping is bereikbaar via een plooitrap.

Ruime parkeermogelijkheid is voorzien met dubbele parking voor de garage.

Geniet van de rust op het zuidgerichte terras dat naadloos aansluit op de tuin, compleet met een elektrisch aangestuurde luifel. Een mooie en ruime tuinberging van 15m² bevindt zich in de tuin, die is voorzien van een drainage systeem.

Het totale perceel beslaat 536 m². Qua bereikbaarheid scoort de woning uitstekend; zowel de E40 als de E403 zijn binnen korte afstand te bereiken, terwijl Oostkamp en Brugge slechts een steenworp verderop liggen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Wastinestraat 3 - 8020 Oostkamp - Prachtige eigentijdse alleenstaande woning in een rustige buurt op een ideale ligging in het mooie Hertsberge.
De woning is ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, een ruime woon- en lichtrijke leefruimte met living en een open keuken met zicht op de tuin. De zithoek en keuken zijn via 2 schuiframen verbonden met het terras en de tuin. De keuken is voorzien van alle toestellen zoals kookfornuis, dampkap, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast. Er is een aparte bergruimte en een ruime garage met een zij-ingang. Beide doen tevens dienst als technische ruimte met aansluiting wasmachine en CV-ketel.
Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers waarvan er één ook als bureau kan worden gebruikt. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een ruim ligbad en een dubbele lavabo. Er is een apart toilet op de hal. De zolderverdieping is bereikbaar met een plooitrap.
Er is een dubbele parkingmogelijkheid voor de garage.
Het zuidgerichte terras dat aansluit op de tuin, is voorzien van een elektrisch aangestuurde luifel. In de tuin (met drainage), staat een mooie en ruime tuinberging van 15m².
Het totale perceel heeft een grootte van 536 m². De woning is vlot bereikbaar; zowel de E40 als de E403 liggen op korte afstand; Oostkamp en Brugge zijn vlakbij.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 587.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.064
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
536 m2
Referentie
5KL3EYOYRGBH
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€587.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com