immo Kaart

, 3660 Opglabbeek

Huis Te Koop in Opglabbeek
1.086 m² perceel

Aan de Molenweg 100 in Oudsbergen is deze ruime gezinswoning gelegen op een perceel van 10a 86ca. Alle voorzieningen zijn vlot bereikbaar. Scholen, winkels, horeca en toegang tot het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Ook natuurreservaat De Beverburcht en het Nationaal Park Hoge Kempen zijn gelegen op wandelafstand. Het spreekt voor zich dat de woning hier geniet van een rustige ligging.

De volledige woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 225 m2, mede dankzij de afgewerkte en ingerichte kelderverdieping.

Gelijkvloers is de woning ingedeeld met een inkomhal, voorzien van een apart toilet, met rechtdoor toegang tot de ruime en lichtrijke eet- en zithoek met pelletkachel. Aansluitend bevindt zich de veranda, waardoor er een zeer ruimtelijk gevoel aanwezig is door de vele raampartijen. De keuken is volledig ingericht en hier zijn het vuur, de oven en de koelkast in 2022 reeds vernieuwd. Vanuit de keuken is er toegang tot het overdekt terras met een mooi zicht op de tuin.

Ook bevindt zich gelijkvloers de eerste van vier slaapkamers, de badkamer met lavabo, hoekbad en inloopdouche en een aparte wasplaats. De gelijkvloerse slaapkamer kan ook dienst doen als bureau/kantoor voor kleine zelfstandigen.

Op de eerste verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers, waarvan de kleinste kamer ook ingericht kan worden als tweede badkamer en er een apart toilet voorzien kan worden.

De woning is volledig onderkelderd en de grootste kelderruimtes zijn volledig afgewerkt en ingericht. Hier bevindt zich naast het sauna & wellnessgedeelte en mancave nog een mooie ruimte die ingericht kan worden voor ontspanning/hobbyruimte.

In het verlengde van de oprit bevindt zich de vrijstaande garage met carport. Er zijn reeds vergunde plannen voor het vernieuwen van deze carport. Tevens zijn ook de veranda, het tuinhuis en de serre vergund. De tuin geniet van een zuidgeoriënteerde ligging.

De gehele woning is voorzien van rolluiken, en er is een zonneboiler, zonnepanelen en airco in de veranda en de badkamer geïnstalleerd. De zonnepaneleninstallatie is optioneel aan te kopen.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Wenst u deze instapklare en ruime woning in Oudsbergen te bezoeken of meer informatie te ontvangen? Contacteer ons vrijblijvend via 089/44 00 00 of info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
1.086 m2
Referentie
JDHP-ASKGB-M
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€385.000 / Matisimmo Bilzen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com