Kaart

Brambroek 44

9500 Ophasselt Huis Te Koop
168 m² wonen
480 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtige, moderne nieuwbouwwoning in Ophasselt. Gebouwd met hoogwaardige materialen en ontworpen volgens de nieuwste normen valt deze woning in de categorie van Bijna Energie Neutrale (BEN) woningen. Geniet van het comfort van vloerverwarming, een warmtepomp, ventilatie, zonnepanelen en meer.

Op de begane grond vind je een aparte inkomhal met gastentoilet, praktische bergruimte, een inpandige garage, een lichte en aangename leefruimte met uitzicht op de tuin en een open keuken. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers, waarvan één wordt aangevuld met een extra kleedruimte. Ook is er een stijlvolle badkamer die aan al uw comfortbehoeften voldoet.

De zuidgerichte tuin en het aangelegde terras zijn zeker pluspunten van dit pand. Openbaar vervoer, winkels, scholen en belangrijke verbindingswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Zoekt u een prachtig afgewerkte nieuwbouwwoning met alle moderne gemakken, drie slaapkamers, tuin en garage? Maak snel een afspraak! Voor meer informatie of om te bezoeken, bel 053/60.65.60.

De aankoopprijs is verdeeld in grondwaarde (€139.000) en constructiewaarde (€310.000).

* * *

Brambroek 44 - 9500 Ophasselt - OPHASSELT - Deze prachtige nieuwbouwwoning, gerealiseerd door Brik Houses, werd gebouwd in een moderne en hedendaagse stijl die u in al zijn opzichten zal kunnen bekoren. Deze woning die werd gezet met zeer kwalitatieve materialen, biedt u naast alle moderne comfort ook nog een mooie bewoonbare oppervlakte. De woning werd gebouwd naar de huidige regelgeving naar isolatie- en ventilatienormen waardoor u hier terechtkomt in een uiterst energiezuinige woning voorzien van vloerverwarming, warmtepomp,ventilatie, zonnepanelen, enz... (BEN-woning)

Naar indeling toe beschikt deze woning op het gelijkvloers over een aparte inkomhal voorzien van een gastentoilet, een praktische bergruimte , een inpandige garage, een mooie aangename leefruimte voorzien van veel lichtinval met zicht op de tuin en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop, 3 slaapkamers waarbij 1 slaapkamer voorzien is van een extra dressing en een verzorgde badkamer. voorzien van alle moderne comfort.

Extra troef aan deze woning is de zuidgerichte tuin waarbij het terras reeds werd aangelegd. In de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoer, buurtwinkels, scholen en invalswegen.

De eerste 5 jaar geniet u van een korting op de onroerende voorheffing.

Kortom bent u op zoek naar een zeer mooie afgewerkte nieuwbouwwoning voorzien van alle moderne comfort (zoals vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, enz...), 3 slaapkamers met tuin en garage, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

Aankoop gesplitst stelsel:
Grondwaarde 139.000€
Constructiewaarde: 290.000€

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
480 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
7IIZP2K41QLC
Makelaar Code
5917616
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com