Kaart

Gapenberg 4

9500 Ophasselt Huis Te Koop
223 m² wonen
430 m² perceel
4 slaapkamers

Deze volledig gerenoveerde woning uit 2021 ligt op loopafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer in het centrum van Ophasselt. De verbindingswegen naar Geraardsbergen, Brakel en Gent zijn gemakkelijk bereikbaar.

Op de begane grond vindt u een hal, een lichte woonkamer, een open keuken, een ruime berging, een gastentoilet en een extra ruimte van 12 m2 die gebruikt kan worden voor een vrij beroep of als thuiskantoor. De eerste verdieping heeft een nachthal die leidt naar drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet. Er is ook een nog in te richten geïsoleerde zolder die als extra slaapkamer kan dienen. De woning heeft ook een gezellige tuin met overdekt terras, een garage en meerdere parkeerplaatsen.

Enkele voordelen van deze woning zijn het EPC A-label, centrale verwarming op aardgas, volledige renovatie, super isolerend glas, garage en de strategische locatie.

Aarzel niet om een bezoek te plannen!
Maak nu een afspraak!
GEEN MAKELAARS, alstublieft!

* * *

Gapenberg 4 - 9500 Ophasselt - Nabij het centrum van Ophasselt bevindt zich op wandelafstand van scholen, winkels en het openbaar vervoer deze in 2021 volledig gerenoveerde woning. De nabijheid van de verbindingswegen naar Geraardsbergen , Brakel en Gent bieden een vlotte bereikbaarheid.
Het gelijkvloers omvat een inkomhal, lichtrijke living, open keuken, ruime berging, gastentoilet en extra ruimte voor het eventueel uitoefenen van een vrij beroep (12 m2 ) of thuisbureau. Op de 1e verdieping geeft een nachthal uit op drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet. De nog verder af te werken, geïsoleerde zolderverdieping kan omgetoverd worden naar een extra slaapkamer. Verder beschikt de woning over een gezellig tuintje met overdekt terras, garage en meerdere autostaanplaatsen.

Pluspunten zijn: EPC A label - CV op aardgas - volledig gerenoveerd - ramen met super isolerend glas - garage - strategische ligging.

Zeker een bezoek waard!
Maak nu een afspraak!
GEEN IMMOKANTOREN!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
430 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
8251920210809101702
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Aug 2021
€389.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com