Home Te Koop Huis 1745 Opwijk
Steenweg op Brussel 88
Kaart

Steenweg op Brussel 88

1745 Opwijk Huis Te Koop
260 m² wonen
650 m² perceel
3 slaapkamers

Enkele jaren geleden werd het gelijkvloers van deze woning volledig gerenoveerd. Het is op dit moment een bungalow, maar de eerste verdieping kan eveneens benut worden, aangezien er al een vaste trap en vooraf geïnstalleerde leidingen aanwezig zijn. De woning heeft een zeer ruime kelder en garage die plaats biedt voor meerdere voertuigen. Met een grote voortuin en uitstekende zichtbaarheid vanaf de straat, is deze woning ook interessant voor ondernemers die hun bedrijf willen promoten.

De indeling is als volgt: een ruime hal, een toilet, een vestiaire, een woonkamer met een haard, een grote eetruimte, een open keuken en een berging. Daarnaast is er een veranda die nog gemoderniseerd kan worden en een terras aan de achterzijde van de woning. Er zijn ook drie ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer.

* * *

Steenweg op Brussel 88 - 1745 Opwijk - De woning onderging enkele jaren geleden een renovatie van het gelijkvloers. Het is een bungalow maar met potentieel om de eerste verdieping te gebruiken. Er is reeds een vaste trap en alle leidingen zijn voorzien.
De woning heeft een gigantische kelder en biedt ruimte voor meerdere wagens in de ruime garage. Er is een grote voortuin met ideale visibiliteit voor de eventuele zelfstandige die reclame wil maken op het straatbeeld.
Indeling: ruime inkom, toilet, vestiaire. Woonkamer met haard, ruime eetplaats, open keuken en berging. Nog te moderniseren veranda. Terras achteraan. Nachthal, drie ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
650 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
ZM74V4082XW5
Makelaar Code
1133742
EPC Waarde
476 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
0002847755-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2023
€425.000 / Immo Vita
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com