Home Te Koop Huis 1745 Opwijk
Steenweg op Lebbeke 110
Kaart

Steenweg op Lebbeke 110

1745 Opwijk Huis Te Koop
225 m² wonen
1.533 m² perceel
4 slaapkamers

Deze stevige vrijstaande woning heeft op de begane grond een entreehal, een gezellige woonkamer met eetgedeelte, een op te knappen keuken, een bijkeuken, berging, badkamer (met douche-in-bad en wastafelmeubel), een apart toilet en nog 2 multifunctionele ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht (perfect als kantoor, opslagruimte, hobbykamer, slaapkamer, enz.). Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een kleinere kamer en een extra toilet. Ook is er een zolder (valklep) en kelder aanwezig.

Aan de achterkant van het huis is er een (deels overdekt) terras dat leidt naar een diepe tuin. Een groot pluspunt is de grote opslagruimte (+/- 88 m²) naast de tuin (ideaal als opslagruimte, garage, enz.). Het huis en de tuin bieden een landelijk, weids uitzicht (landbouwgebied). Aan de voorkant van het huis is er een oprit die via een geautomatiseerde poort toegang geeft tot de tuin en de achterdeur.

Het huis is uitgerust met CV op aardgas, grotendeels dubbele beglazing, automatische rolluiken, videofoon, enz. Er is echter een renovatieverplichting voor dit pand. Bekijk onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Gelegen op de grens van Lebbeke - Opwijk, op korte afstand van station Heizijde! Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Tijl via tijl@immotijl.be of 0477 44 86 11.

* * *

Steenweg op Lebbeke 110 - 1745 Opwijk - Deze solide open bebouwing beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige woonkamer met eetplaats, op te knappen keuken, een bijkeuken, berging, badkamer (douche-in-bad, lavabomeubel), apart toilet en nog 2 polyvalente ruimtes in te richten naar wens (ideaal als bureau/stockageruimte/hobbykamer/slaapkamer/...). Op de verdieping vindt men 3 ruime slaapkamers, een kleinere kamer en een extra toilet. Er is tevens een zolder (valluik) en kelder aanwezig.

Achteraan bevindt zich het (deels overdekt) terras met aansluitend de diepe tuin. Een extra troef is de grote opslagruimte (+/- 88 m²) grenzend aan de tuin (ideaal als stockageruimte, garage, ...). Zowel vanuit de woning als vanuit de tuin kan men genieten van een landelijk, weids uitzicht (agrarisch gebied). Vooraan is nog een oprit aanwezig die via een geautomatiseerde poort ook toegang biedt tot de tuin en de achterinkom.

De woning is voorzien van o.a. CV op aardgas, grotendeels dubbele beglazing, automatische rolluiken, videofoon, ... Wel geldt er een renovatieplicht voor dit pand. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Centraal gelegen op de grens Lebbeke - Opwijk, op korte afstand van station Heizijde! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Tijl via tijl@immotijl.be of 0477 44 86 11.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1.533 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
1NPSTAEU73X4
Makelaar Code
5917773
EPC Waarde
463 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€379.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com