Home Te Koop Huis 1745 Opwijk
Steenweg Op Aalst 76
Kaart

Steenweg Op Aalst 76

1745 Opwijk Huis Te Koop
193 m² wonen
502 m² perceel

Ontdek dit prachtige huis met drie kamers in het landelijke Opwijk. Dichtbij het centrum, winkels en scholen, maar toch omgeven door groen - ideaal voor wandelingen, hardlopen of fietsen op sprookjesachtige paden waar je helemaal tot rust kunt komen.

Deze uitzonderlijke woning onderscheidt zich door de duurzame materiaalkeuze die in elke kamer opvalt. Op de begane grond vind je een woonkamer met ingebouwde gashaard, een volledig uitgeruste keuken met uitzicht op de tuin en de weilanden erachter, een gastentoilet en een gang met ingebouwde kasten. Er is ook een gemeenschappelijke poort en binnenplaats met de buren, handig voor het stallen van fietsen en toegang tot een tweede ingang. De woning heeft ook een kelder van ongeveer 20 vierkante meter.

Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer vol luxe en comfort. Stel je voor dat je wakker wordt met een prachtig uitzicht op de natuur! De tweede verdieping bestaat uit nog eens twee kamers en een tweede badkamer met douche.

Dit huis heeft een zeer goede energie score (label B - 175 kWh) dankzij HR-beglazing, een condenserende ketel en reeds aangebrachte isolatie.

Woorden doen deze woning geen recht, dus ontdek het zelf via onze virtuele rondleiding op my.matterport.com. Bezichtigingen zijn mogelijk op afspraak via glenn@immotijl.be of 0485 452 504. Hopelijk tot snel!

* * *

Steenweg Op Aalst 76 - 1745 Opwijk - Prachtig Huis, 3 kamers te Opwijk!

Deze uitzonderlijke woning is terug te vinden in het landelijk gelegen Opwijk.
Kort nabij het centrum, winkels, scholen doch gelegen "in het groen" ideaal voor als u graag eens gaat wandelen, lopen of fietsen door de feeërieke wandelpaden waar u volledig tot rust kunt komen.

Aan troeven zijn in deze woning geen gebrek, wat u onmiddellijk zal opvallen is de uitzonderlijk duurzame materiaalkeuze die zich in elke ruimte gracieus laat opmerken.
de woning biedt op het gelijkvloers ruimte voor leefruimte met ingebouwde gashaard, volledig uitgeruste keuken met zicht op de tuin en achterliggende weides, een gastentoilet, een gang met ingebouwde kasten en een gang met ingebouwde kasten. De gemeenschappelijke poort en binnenkoer met de buren is uitermate handig voor het plaatsen van fietsen & geeft toegang tot een tweede ingang. De woning is ook voorzien van kelder van +- 20m².

Op de eerste verdieping vindt u de masterbedroom terug met en-suite badkamer voorzien van alle luxe en comfort. Heb je ooit willen ontwaken met het prachtige uitzicht van de natuur? Wel, hier kan het zeker en vast!
2de verdieping bestaat uit nog eens 2 kamers én 2de badkamer voorzien van douche.

Als kers op de taart geniet deze woning van een zeer goede energie score (label B - 175 kWh) dankzij HR-beglazing, condenserende ketel en de reeds geplaatste isolatie.

Woorden schieten te kort om deze leuke woning te beschrijven, dus laat u vooral niet tegenhouden om al eens te verkennen via onze virtuele rondleiding:
my.matterport.com

Bezichtigen kan uiteraard MITS AFSPRAAK via glenn@immotijl.be OF 0485 452 504
Tot binnenkort?

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 459.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
502 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
HIPBO82QS3IS
Makelaar Code
5916199
EPC Waarde
175 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€459.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com