Home Huis 8553 Otegem
Ingooigemstraat 4
Kaart

Ingooigemstraat 4

8553 Otegem Huis
173 m² wonen
145 m² perceel
4 slaapkamers
€360.000

Middenin het charmante Otegem vind je dit sfeervolle woonerf, ingebed tussen de Ingooigemstraat en Scheldestraat. Daar hebben we acht prachtige begijnhofstijl woningen gecreëerd.

De semi-open bebouwing, Woning 1, is bijzonder ruim. Op de begane grond vind je een inkomhal met gastentoilet, een open keuken, een ruime eet- en woonkamer, evenals een berging. Via de nachthal op de eerste verdieping bereik je twee slaapkamers, waarvan er één is voorzien van een aparte dressing die ook als kantoor kan dienen, verder is er een apart toilet en een badkamer. De tweede verdieping biedt nog eens twee grote slaapkamers en een technische ruimte.

De woning geniet van een aangename tuin met een mooi aangelegd terras. Voor privacy zijn er hagen gepland. Ook is er een private parkeerplaats inbegrepen bij de aankoop van de woning.

De woning wordt volledig afgewerkt met materialen naar keuze van de koper. Foto's tonen Woning 8, de modelwoning, ter illustratie. Bovendien is de woning voorzien van zonnepanelen, ventilatie D en is er mogelijkheid tot hergebruik van regenwater.

Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, waaronder de woning als hoofdverblijfplaats gebruiken, kan deze eigendom zelfs worden aangeschaft met slechts 6% BTW. Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast voldoet de woning ook aan alle eisen voor een sterke investering, bijvoorbeeld voor verhuur.

Voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding, neem vrijblijvend contact op met Vincent op 0475 29 05 13.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ingooigemstraat 4 - 8553 Otegem - Een gezellige woonerf werd gecreëerd tussen de Ingooigemstraat en Scheldestraat in het hart van Otegem. Er zijn 8 prachtige woningen in begijnhofstijl gerealiseerd.

Woning 1 is een erg ruime halfopen woning. Deze beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een open keuken, een grote eetplaats en woonkamer, en een berging. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, 2 slaapkamers waarvan 1 met aparte dressing (kan ook dienst doen als bureau), een apart toilet en de badkamer. Op de tweede verdieping vinden we nog 2 grote slaapkamers en een technische ruimte.

De halfopen woning beschikt over een leuke tuin met een aangelegde terras. Hagen werden reeds gepland om zo de nodige privacy te creëren.
Een private staanplaats is inbegrepen bij de aankoop van de woning.

Deze woning wordt nog volledig kwalitatief afgewerkt met de materialen die de koper kan kiezen. De foto's zijn deze van woning 8 (de modelwoning).
Zonnepanelen, ventilatie D en hergebruik van regenwater zijn aanwezig.

Deze eigendom kan gekocht worden aan 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden (o.a. eigen bewoning). Contacteer ons om hierover goed geïnformeerd te worden.
Voldoet ook aan alle vereisten voor een prima investering (verhuur)!

Voor meer info of een persoonlijk en vrijblijvend bezoek, contacteer Vincent op 0475 29 05 13

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
145 m2
Bewoonbare oppervlakte
173 m2
Referentie
-UMP2BGCP3L4
Makelaar Code
3698568
EPC Waarde
32 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€360.000 / Immotion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com