Home Huis 3050 Oud-Heverlee
Serrenstraat 10
Kaart

Serrenstraat 10

3050 Oud-Heverlee Huis
365 m² wonen
1.494 m² perceel
4 slaapkamers
€815.000

Deze aantrekkelijke villa is gebouwd met een nadruk op ruimte en licht, en biedt alle comfort. Het huis is altijd uitstekend onderhouden en is klaar om in te trekken. Het maakt gebruik van 44 zonnepanelen, vloerverwarming en grondige isolatie, wat resulteert in een EPC-score van 190kWh (B-label). Een geboorde waterput van 44m diepte voorziet het huis van al zijn water.

De villa heeft een inkomhal met een apart toilet en ingebouwde vestiaire, een royale leefruimte met een aangrenzende veranda, een keuken met een eiland en eetruimte, een kantoor, extra ruimte voor een thuisberoep, een wasruimte en een garage met toegang tot de kelder. Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een ruime hal. Daarboven bevindt zich een geïsoleerde zolder. Het huis keldert met verschillende droge opslagruimtes, de rest van het huis heeft een kruipkelder.

Het perceel is volledig omheind met een elektrische poort en biedt ruimte voor meerdere auto's op de oprit en naast het huis. De goed georiënteerde tuin biedt verschillende terrassen, beplanting, een grasveld en een tuinhuisje.

Het huis ligt aan het einde van een doodlopende straat, nabij het station, een basisschool, een Delhaize-supermarkt en sportfaciliteiten. Voor wandelaars, hardlopers en fietsers ligt natuurgebied De Dode Bemde en Meerdaalwoud praktisch om de hoek.

Voor een bezichtiging van deze goed gelegen woning kunt u contact met mij opnemen op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Extra informatie (EPC, bodemcertificaat, elektriciteitscertificaat, etc...) kan hier worden gedownload.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Serrenstraat 10 - 3050 Oud-Heverlee - Deze knappe villa werd gebouwd met ruimte en licht als voornaamste hoekstenen! De woning is voorzien van alle comfort en werd steeds zeer goed onderhouden zodanig dat deze instapklaar is. De 44 zonnepanelen, de vloerverwarming en de doorgedreven isolatie zorgen voor een EPC-score van 190kWh(B-label). De geboorde waterput met een diepte van 44m zorgt voor het volledige waterverbruik.

Bestaande uit een inkomhal met een apart toilet en een ingebouwde vestiaire, een royale leefruimte met aansluitend een veranda, een keuken met een eiland en een eetplaats, een bureau, een extra ruimte voor een vrij beroep, een wasplaats en een garage met toegang tot de kelder. Op het verdiep zijn 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een ruime hal voorzien. Hierboven strekt zich een geïsoleerde zolderruimte. De woning is voorts onderkelderd met verschillende droge opslagkelder, de rest van de woning beschikt over een kruipkelder.

Het perceel is volledig afgesloten met een elektrische poort en biedt plaats aan verschillende wagens op de oprit en naast de woning. De tuin is goed georiënteerd en beschikt over verschillende terrassen, beplanting, een grasveld en een tuinberging.

Prima ligging op het einde van een doodlopende straat en nabij het station, een basisschool, een Delhaize-filiaal en sportfaciliteiten. Wie graag wandelt, loopt of fietst kan hier letterlijk voor terecht om de hoek in het natuurreservaat De Dode Bemde of Meerdaalwoud.

Indien u deze goed gelegen woning graag bezoekt dan kan u mij steeds bereiken op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 815.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
1.494 m2
Bewoonbare oppervlakte
365 m2
Referentie
TG3AQOD1S7TA
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Jan 2024
€815.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com