Kaart

Slagbaan 11

3050 Oud-Heverlee Huis Te Koop
180 m² wonen
871 m² perceel
5 slaapkamers

Dit is een unieke kans om je droomhuis te realiseren in Haasrode, vlakbij Leuven. Deze ruime woning, gebouwd als casco ruwbouw winddicht in 1983, is een project met enorm potentieel dat wacht om afgewerkt te worden naar jouw eigen smaak. Het staat op een prachtig perceel van 8a 71ca met een bewoonbare oppervlakte van 180 m², gelegen in een gewilde residentiële buurt. Hier geniet je van de perfecte combinatie van rust en nabijheid tot het levendige Leuven.

Het zuid-gerichte perceel is een van de hoogste punten in de regio, waardoor je kunt genieten van prachtige vergezichten tot aan het Meerdaalwoud. De woning biedt de mogelijkheid om tot wel 5 slaapkamers te creëren, wat zorgt voor een flexibele indeling die kan worden aangepast aan jouw behoeften. Een inpandige garage en een ruime kelder zorgen voor gemakkelijk parkeren en extra opslagruimte.

We hebben een 3D-rendering toegevoegd aan de foto's om het potentieel van deze woning te benadrukken. Dit is een unieke kans om een droomhuis te bouwen in een van de meest gewilde regio's rond Leuven.

Houd er rekening mee dat dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Voor meer informatie kun je de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

Neem gerust contact met ons op voor deze unieke kans.

* * *

Slagbaan 11 - 3050 Oud-Heverlee - Unieke kans in Haasrode, nabij Leuven - Ruime woning met onbegrensd potentieel Deze karakteristieke woning, opgetrokken als casco ruwbouw winddicht in 1983, biedt een zeldzame gelegenheid om een droomhuis te creëren. Op een mooi perceel van 8a 71ca en een bewoonbare oppervlakte van 180 m², is dit een veelbelovend project dat wacht om verder afgewerkt te worden naar jouw smaak en wensen. Gelegen in een residentiële en begeerde buurt, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust maar toch de nabijheid tot het bruisende Leuven. Dit zuid-gericht perceel situeert zich op één van de hoogste punten uit de regio. Van hieruit heb je dan ook prachtige vergezichten, zelfs tot aan Meerdaalwoud. De mogelijkheid tot het creëren van maar liefst 5 slaapkamers biedt een flexibele indeling die aan jouw behoeften kan voldoen. Een inpandige garage en een ruime kelder maken niet alleen het parkeren gemakkelijk, maar bieden ook extra ruimte voor opslag of andere mogelijke aanpassingen.

We hebben een 3d-rendering bijgevoegd aan de foto's om het potentieel van deze woning in de verf te zetten. De toekomst van deze woning ligt in jouw handen. Met een solide basis en een overvloed aan ruimte is dit een unieke kans om een droomhuis te realiseren in een van de meest gewilde regio's rond Leuven.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be

Grijp deze kans en contacteer ons gerust via info@bvm-vastgoed.be of via 016232145.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.769
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
871 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
7EDLSP-MOBWU
Makelaar Code
5912054
EPC Waarde
707 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231025-0003024797-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€385.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com