immo Kaart

Waversebaan 4, 3050 Oud-Heverlee

Huis Te Koop in Oud-Heverlee
3290 m² perceel
4 slaapkamers

Waversebaan 4 - 3050 Oud-Heverlee - Op zoek naar jouw stukje paradijs in de natuur? Dit karaktervolle, buitengewone landhuis is jouw kans! Gelegen naast de iconische Filosofenfontein, biedt deze plek klasse & rust te midden van de idyllische groene fauna en flora van Heverleebos in Oud-Heverlee. 
We trappen onze verkoop af met een exclusieve Avant-Première op vrijdag 17 & zaterdag 18 mei. Plan jouw bezoek via de groene "Plan jouw bezoek" knop. De richtprijs is 595.000€ en de biedingstermijn loopt t.e.m. maandag 20 mei 21u. Bekijk hieronder het Avant-Première reglement.
Met Imec, Option, KU Leuven en Gasthuisberg in de buurt, is dit de ideale uitvalsbasis naar de E40/E314. Op slechts 3km van het bruisende centrum van Leuven, ligt deze eengezinswoning op een perceel van 3290m², perfect in harmonie met de natuur én de stad. 
Deze ruime gezinswoning heeft een inpandige garage, een grote buiten garagebox, 3 royale paardenstallen en kippenhok. Dit alles op een perceel van bijna 33a met parkallures, grenzend aan de Fonteinstraat in Oud-Heverlee.
Met een bewoonbare oppervlakte van 220m² en een kelder van 25m², biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, 2 grote leefruimtes (2 x 28m²), ingerichte keuken, apart toilet & een inpandige garage. Op de verdieping vind je een nachthal, 4 slaapkamers en een badkamer met douche in bad. De zolderverdieping met schuiftrap biedt zelfs uitbreidingsmogelijkheden! 
Als bonus kan het aangrenzende weiland aan de Waversebaan van 2405m² worden bijgekocht. Extra ruimte voor mens & dier!
Mis deze unieke kans niet & plan jouw bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
3290 m2
Referentie
QPDF-T6MXUJG
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€595.000 / Livingstone
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com