immo Kaart

, 2360 Oud-Turnhout

Huis Te Koop in Oud-Turnhout
165 m² wonen
1115 m² perceel
3 slaapkamers

Top onderhouden laagbouw woning met tuin en garage in een rustige wijk.

De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte, een keuken, een berging, 3 slaapkamers, een bureel en een badkamer. Ook is er een inpandige garage aanwezig met een elektrische poort. Op de eerste verdieping een zeer ruime zolder. De woning beschikt alsook over een kelder. Buiten een aangelegde tuin met tuinhuis, carport en overdekt terras.


Locatie:
Deze woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Oud-Turnhout, waar je verschillende voorzieningen en faciliteiten kunt vinden, zoals winkels, restaurants, cafés, supermarkten en openbaar vervoer. Verder zijn er in de buurt scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten.


Omschrijving:
Gelijkvloers:

We betreden de woning via een inkomhal met gastentoilet die doorgang biedt naar de leefruimte. De ruime leefruimte op tegels bestaat uit een zithoek met eethoek en geniet dankzij de grote ramen van een mooie, natuurlijke lichtinval. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. Aanpalend de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze heeft handige kastruimtes, een granieten werkblad en is geïnstalleerd met een inductie kookplaat, dampkamp, oven, microgolf, koelkast, diepvries en recent vernieuwde vaatwasser. De keuken is zeer goed onderhouden en biedt doorgang naar de berging. De berging doet alsook dienst als wasplaats. Hier is ook de verbinding met zowel de kelder als garage die voorzien is van een elektrische poort. 

Aan de andere kant van de woning liggen de 3 slaapkamers op laminaat, elke slaapkamer heeft ramen die uitgerust zijn met vliegenramen. Hiernaast is de badkamer aanwezig die volledig betegeld is. Deze is voorzien van een toilet, douche, ligbad en meubel met een wastafel. Als laatste is er nog een bureel die als een éénpersoonskamer gebruikt kan worden.


Eerste verdieping:
De zéér ruime zolder vinden we terug op de eerste verdieping . Momenteel wordt deze gebruikt als berging maar heeft heel veel mogelijkheden, denk hier aan slaapkamers, hobbyruimtes,...


Buiten:De woning geniet van een kleurrijk aangelegde tuin die toegang biedt tot een gemetseld tuinhuis omkaderd met hout. Het tuinhuis beschikt over elektriciteit- en wateraansluitingen. Een carport en overdekt terras is eveneens aanwezig.


Extra:
- Garage en carport- Regenwaterput 30.000 l- Aangelegde tuin
- Top onderhouden

* Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC.
* Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.   
* Onvergunde constructie (carport) aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1115 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
NZOSNJJ4C5QL
Makelaar Code
147431
EPC Waarde
292 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€485.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com