Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Deinzestraat 41
Kaart

Deinzestraat 41

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
100 m² wonen
180 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar jouw ideale starters- of gezinswoning in de buurt van Oudenaarde? Deze te renoveren stadswoning, gelegen aan de Deinzestraat 41, heeft het potentieel om de perfecte woning voor jou en je gezin te worden. Het huis heeft een sfeervolle woonkamer, een keuken, een badkamer en een wasplaats. Daarnaast beschikt de woning over drie slaapkamers en een ruime zolder die ingericht kan worden voor extra woongelegenheid.

Bent u geïnteresseerd in de buitenruimte? Deze woning heeft een charmante stadstuin en een terras waar u kunt genieten van de buitenlucht. Bovendien is de locatie ideaal: aan de rand van de stad Oudenaarde, nabij alle voorzieningen en met directe toegang tot de N60 richting Gent of Ronse.

Houd er rekening mee dat er renovatiewerkzaamheden nodig zijn om deze woning te transformeren in uw droomhuis. Grijp deze kans, creëer de woning van uw dromen en geniet van het leven in deze levendige buurt!

* * *

Deinzestraat 41 - 9700 Oudenaarde - TE RENOVEREN STADSWONING MET TOFFE TUIN nabij centrum Oudenaarde. Mits renovatiewerken kan deze eigendom uitgroeien tot de IDEALE STARTERS- OF GEZINSWONING. U heeft een woonkamer met ruimte voor bureel, keuken, badkamer, wasplaats, kelder EN 3 SLAAPKAMERS. Bovendien is er een IN TE RICHTEN ZOLDER, die kan dienen als WOONUITBREIDING. Buitenshuis kan u genieten van een LEUKE STADSTUIN EN TERRAS. Tenslotte bent u gelegen aan de STADSRAND VAN OUDENAARDE nabij alle voorzieningen en bent u alsook direct op de N60 RICHTING GENT of Ronse.Adres: Deinzestraat 41 te OudenaardeRenovatieplicht van toepassing.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 168.500
Kadastraal Inkomen
€ 223
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1875
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
I7MN68O8T0UA
Makelaar Code
9700, Deinzestraat 41
EPC Waarde
598 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€168.500 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com