Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Magnoliadreef 18
Kaart

Magnoliadreef 18

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
120 m² wonen
291 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een starterswoning met veel potentieel? Ontdek deze halfopen woning in een rustige omgeving, gelegen op een perceel van ongeveer 2are 91ca. Met wat opfriswerken transformeer je deze plek tot een echte parel. Zowel het centrum van Brakel als Oudenaarde liggen op slechts 10 minuten afstand.

De woning bestaat uit een lichtrijke zithoek en eetplaats met prachtig uitzicht op de tuin, een keuken met directe toegang tot de leefveranda, en een inkomhal met gastentoilet. De nachthal biedt toegang tot twee slaapkamers, een mogelijke bureau of derde slaapkamer, een op te frissen badkamer en een kleine opbergruimte. Bovendien beschikt de woning over een inpandige garage.

Enkele belangrijke voordelen van deze woning zijn de heldere ruimtes, gunstige ligging, aanwezigheid van een regenwaterput, extra losstaande garage en betongewelven.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Saimen op 0470 79 24 20.

Let op: deze woning valt onder de renovatieverplichting. Dit biedt de mogelijkheid om eventueel slechts 1% (ipv 3%) registratiebelasting te betalen bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Neem contact met ons op voor meer info over deze voorwaarden. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC minimaal label D halen.

* * *

Magnoliadreef 18 - 9700 Oudenaarde - Deze rustig gelegen starterswoning bevindt zich op een perceel van ongeveer 2are 91ca. Deze halfopen bebouwing kan mits opfriswerken een ware parel worden. Het centrum van zowel Brakel en Oudenaarde bevinden zich op ongeveer 10 minuten.

Het gelijkvloers omvat: een inkomhal met toegang tot het gastentoilet. Verder hebben we een lichtrijke zithoek en eetplaats met uitzicht op de tuin een keuken met de directe toegang tot de leefveranda.
Via de nachthal bereiken we de twee slaapkamers en een eventuele bureau/derde slaapkamer, de op te frissen badkamer en een kleine opbergruimte.
Verder hebben we de inpandige garage.

Enkele pluspunten van deze woning zijn alvast: lichtrijke woning - goede ligging - regenwaterput - extra uitpandige garage - betongewelven.
Voor alle info of een bezoek bel Saimen: 0470 79 24 20

Op deze woning is de renovatieverplichting** van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. *binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. ** onder voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 416
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
291 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
VSGGVHYI-9C7
EPC Waarde
546 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€225.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com