Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Edelareberg 85
Kaart

Edelareberg 85

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
287 m² wonen
885 m² perceel
4 slaapkamers

Op de Edelareberg, dichtbij het bruisende centrum van Oudenaarde, ligt deze instapklare gezinswoning met ruimte voor een vrijberoep op een royaal perceel van 8,85 are. Na enige afwerking kan deze ruime open bebouwing transformeren in uw droomhuis. Met het pittoreske Brakel en het dynamische Oudenaarde beide slechts 10 minuten rijden, geniet u van het beste van twee werelden.

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd door een riante hal, die leidt naar het gastentoilet en een handige bureau- of studeerruimte. Op deze verdieping vindt u ook de kelder, de keuken, en de nog te moderniseren badkamer. De ruime eet- en zithoek, afgewerkt met hoogwaardig parket, heeft een prachtig uitzicht op de tuin en nodigt uit tot ontspanning.

De bovenverdieping herbergt een nachthal met ingebouwde dressing en geeft toegang tot drie comfortabele slaapkamers en een nog in te richten badkamer. De kelderverdieping, met een aparte ingang, is momenteel ingericht als kapsalon, maar kan gemakkelijk omgetoverd worden tot elke gewenste bedrijfsruimte. Hier vindt u eveneens een toilet, een compacte keuken, een technische ruimte en opslagruimte.

Extra voordelen van deze woning zijn onder andere de mogelijkheid voor twee badkamers, een energiezuinig EPC Label B, en een toplocatie. Het kelderverdiep is deels ingericht als vrijberoepsruimte en deels als opslagplaats. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Saimen via 0470 79 24 20 voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding.

* * *

Edelareberg 85 - 9700 Oudenaarde - Nabij het centrum van Oudenaarde op de top van Edelareberg, bevindt zich deze instapklare gezinswoning met vrijberoepsruimte op een perceel van 8are 85ca.
Deze open bebouwing is grotendeels vernieuwd en kan mist afwerking een parel worden.
Het centrum van zowel Brakel en Oudenaarde bevinden zich op ongeveer 10 minuten.

Het gelijkvloers omvat: een riante inkomhal met toegang tot het gastentoilet. Verder hebben we een bureauruimte en de toegang tot de kelder, de op te frissen badkamer en de keuken. Verder op het gelijkvloers hebben we de eetplaats en zithoek die rechtstreeks uitzicht geven op de tuin en uitegrust met parket.

Via de trap komen we in de nachthal met een ingemaakte dressing. De nachthal geeft uit op drie slaapkamers en een in te richten badkamer.

Het kelderverdiep is voorzien van een afzonderlijke inkom die uitgeeft in de vrijberoepsruime (momenteel kapsalon) verder is deze ruimte voorzien van een toilet en compacte keuken. Achteraan in de kelder is de technische ruimte voorzien en een bergruimte.

Enkele pluspunten van deze woning zijn alvast: 2 badkamers (verder af te werken) - EPC Label B - goede ligging - Kelder deels ingericht als vrijberoepsruimte en deels als opslagplaats.

Voor alle info of een bezoek bel Saimen: 0470 79 24 20

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.351
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
885 m2
Bewoonbare oppervlakte
287 m2
Referentie
JU24ZYVPB99W
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€575.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com